Sony PS 11 gramofon DD skusenosti a doporucenie

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
sinclair

#16 Příspěvek od sinclair »

Ale noták.. :twisted:
Na čempak jsi to posuzoval?
elektrosvit

#17 Příspěvek od elektrosvit »

Píšu, že hluk není slyšet, takže nejspíš ušima. Výrobce uvádí u obou šasi stejnou hodnotu odstupu hluku: -36 dB. Samozřejmě beru, že u NC430 bude odstup díky silentblokům ještě o trochu lepší, nicméně rozdíl jsem nepostřehnul.
sinclair

#18 Příspěvek od sinclair »

U NZC420 je psáno -35dB, ale budiž. To je při opravdu dobrý desce takový hukot, že to dokáže nepříjemně zesílit i ta AZS217 uvnitř. Kór, když je k tomu připojený něco, co má aspoň 90dB/W/m basáky.
Nejvíc je to poznat při větším výkonovým zesílení cesty. Je dost nemyslitelný některý z těchto typů šasi připojit třeba k PA, to je fakt napřesdržku. Oni i ti vrábelští blboni dobře věděli, proč třeba do AZL123 ten subsonik cpou. Sice tam byly HC43, ale to je jenom bleděmodrý HC42..
earthquake

#19 Příspěvek od earthquake »

Nazdar vsetci. Tak nakoniec na radu Hilla a inych zatial zostavam pri NC430. Ked som videl kolko elektroniky je v tom Sony... Zvukovo by som si asi moc nepolepsil... Dakujem vsetkym...
sinclair

#20 Příspěvek od sinclair »

U opravdu dobrých DD se elektronika nesere. Měl jsem několik dlouhých let tuzexovej Technics SLQ-3 a nebyl sebemenší problém.
Teď mám krom jiných v pravidelným provozu Technics taky, má to DD motor jako z pračky /žere to přes 30W/, elektroniky je v tom přibližně taky tolik, jako v tý pračce a nic se nesere.
Ale Hill má určitě pravdu v tom, že stroje řady HC42-43 jsou velice robustní a většině běžných nároků vyhoví.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“