Pánové, muže aktualizace MSE úplně rozházet pc? Změna rozlišení, různě rozmr..., v Excelu nemožno psát do buněk, pouze pro čtení a AIMP vrčí když zobrazím nějakou složku. Nebo co to kur.. je?
Taky nepoužívám, ale protože má práva hrabat do všeho, tak ti klidně může nastavení rozsekat jak vrtule. Já používám už drahně let placený AVG, dá se přijatelně nastavit jak intenzita votravování, tak i zacházení s potenciálně nebezpečným materiálem = umí poslechnout uživatele, když mu řekne "tomuhle věřím, na to mi nešahej!" - ve srovnání s Mkr.dkošrotem, kterej na přání uživatele kašle a stejně si udělá co sám chce ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Ten MSE funguje, 2x mi teď vypnul PC při stahování ze "slušného" webu, kde je psáno kontrolováno bla bla. Pak si vyžádal fragment toho stahov. souboru. Projel jsem ho Virus Total a bylo tam plno havětě.
Nevíte, jak nastavit u A Shampo Burning Studio kvalitu ripování? Umí to jen 192 kbps nebo co? Dík