Zablokované soubory .mp3 na PC.
Moderátor: Moderátoři
Zablokované soubory .mp3 na PC.
- alterego2411
- serviceman
- Přílohy
-
2018-02-05_11-04-21.png- (16.12 KiB) Staženo 160 x
2) Pokud je vidíš, mají stejnou ikonu, jako měly předtím?
2b) Pokud je nevidíš, existuje ještě ta složka ve který byly?
3) Jakej jsi používal přehrávací program pro ty mp3?
A kutilmile - nelituju tě
V Irfanu ho asi nespustíš.
Takže si vlez do adresáře, kde máš MP3, klikni na něj pravým myšítkem, vyber možnost Otevřít v programu/ Zvolit výchozí program a v seznamu programů, které to "umí" přehrát pak nějaký vyber a dole zaškrtni K otevření souborů tohoto typu vždy použít tento program. Tím se asociace obnoví.
Jestli sis stáhl Vejce.. jako mp3, tak je to nejspíš audiokniha a ne film.... Záleží, co jsi chtěl.
A v menu "Options" se dají nastavit asociácie.
Nejsou škodolibý, jen umějí asi tak 10x víc věcí s počítačem, než jejich až za hrob milující prarodič. Známe. Ony jsou z domu zvyklý na nějakej přehrávací program, kterej ty ve svým kompu nemáš - a pokud se pokoušely ho najít a soubor spustit, mohly právě aniž by to chtěly něco odkliknout a změnit právě tu asociaci = přidružení souborů s přehrávacím softem.FERYACT píše:Moje holčičky nejsou škodolibé.Stáhl jsem z ulož.to VEJCE A JÁ.Myslel jsem že je to .avi a najednou vidím .mp3 dole na obrazovce a nahoře irfanView.Takže i laik viděl.Teď jsem převelen na autobus.Za dvě hodinky se ozvu.
Až přijdeš domů a budeš mít čas, klikni na ikonku toho souboru PRAVÝM myšítkem, jeď po rozbalený tabulce níž a najdeš řádek "Otevřít v programu..." - na to klikni levým myšítkem a vybalí se ti možnosti, který máš v počítači nastavený na otevírání multimediálních souborů. Když v tý tabulce zaklikneš okýnko "Pro otevírání tohoto typu souborů vždy používat zvolený program", tak právě změníš tu ASOCIACI - neboli nastavení, kterým softem se budou otevírat/zobrazovat/přehrávat všecky soubory s danou příponou. Pak jednoduše zvolíš program, kterej se ti na to bude zdát nejlepší - když nebudeš vědět, zeptáš se, protože by se taky mohlo stát, že když zvolíš blbě (a vybranej program to nebude umět = jako bys přehrávačem audia chtěl otevírat textový soubory), tak ti počítač bude při všech dalších pokusech o spuštění takovejch souborů vyhazovat hlášku "Tento soubor nebylo možno zvoleným programem otevřít. Chcete zvolit jiný program, nebo vyhledat vhodný program pomocí webové služby?" - a ty se budeš muset pokoušet ASOCIOVAT s daným souborem jinej program na otevření.
Ale nestyď se, tohle je trvalej problém v situaci, kdy na jednom počítači maká starší člověk s ostře vyhraněnýma obslužnýma rutinama (zvyklej to dělat furt stejným způsobem) a přijde mu k tomu někdo, kdo umí víc, ale nechápe, že svým "vylepšením a zjednodušením obsluhy", který tam "staříkovi" nastaví a nenaučí ho s tím novým nastavením pracovat mu připraví horký chvilky u nefungujícího kompu ... zdánlivě nefungujícího - jenom ten prostě čeká na tu nově nastavenou obsluhu, chudák ...
- serviceman