Naposledy k mé pojebané tv sony
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale mimochodem , třeba v rámci předvánočních reklam na Primě nějak záhadně přestalo fungovat na HBBTV tlačíko "přeskočit reklamu", takže si 20x za hodinu vyslechnu stejnou reklamu na zbytečný produkt (sladký nejím, pojišťovnu mám jinde) a pak se naštvu, a měsíc na to jejich HBBTV nevlezu.
Dělají si, co chtějí, protože na to není žádný právo, kromě toho jediného - ignorovat to.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Max. tak nejaká grafická zmena a ani tým si niesom istý, tak mi to pripadá, že je tam pridaný len nejaký balast, len aby to viac zaberalo a teda aj viac spomalovalo systém.
Všetky tie aktualizácie potom vyzerajú, že sw firma sa akože neustále snaží vylepšovať svoj produkt, ale výsledok je, že užívateľovi staršieho zariadenia je týmto naznačené, že jeho zariadenie už nezvláda nový sw produkt a oklieštenú verziu, ktorá by fungovala aspon tak ako tá stará sa vydávať neobťažuje.
Kde boli tie časy, keď si si pri inštalácii mohol zvoliť čo potrebuješ používať a čo nepotrebuješ...
Pretože v stiahnutej aktualizácii stahuješ väčšinou niečo čo vôbec nepotrebuješ, ale oni ťa chcú presvedčovať, že je to omnoho lepšie aj pre teba a výsledok bude väčšinou opačný - v starej verzii boli použitelné funkcie tak ako boli, tak vyhovovali a v novej to bud je uplne inak alebo sa to spomalí.
Takže toto čaká každého skôr či neskôr a buď to teda vzdáte a prestanete to používať alebo si kúpite niečo novšie...
Preto sa zásadne vyhýbam aktualizácii čohokoľvek ak som spokojný s doterajším stavom avšak skôr či neskôr ak software nejakým spôsobom potrebuje internet sa ma výrobca software nejakým spôsobom pokúša primet k pre mna zbytočnej aktualizácii.
Alebo tak ako spomenul rmbw iný výrobca sw v tomto prípade google ta prinúti nepoužívať zariadenie len preto, že musíš inštalovať a podporovať funkcie sw, ktoré si doteraz ani nepotreboval.
Príklad: staršia verzia napr. prehliadača opera už nevie zobraziť takmer ani ten YT či gmail, ale stále ju nechcem updatnuť, pretože má v sebe pdf prehliadač, ktorý zobrazí aj tie súbory, ktoré novšia verzia nevie a čo sa za tie 2-4 roky tak brutálne zmenilo na YT ak v zásade užívateľ žiadny rozdiel nepostrehol? , len to už proste na starších prehliadačoch nechce ísť...
Ešte že gmail podporuje aj html zobrazenie, takže v núdzi môžem pozreť maily aj z mašiny s OS XP či dokonca W2000 s prehistorickým IE avšak okrem toho gmailu asi už vôbec nič.
Ty 🤐 v elektronu UnO celou dobu lhali, asi proto, že to bylo koupeno v jejich síti. Navíc jezdí k zákazníkům, kámošovi dojeli, odvezli, vyměnili panel, dovezli. Mně tvrdili, že k zákazníkům nejezdí.
Mám velkou chuť si na servisáka počkat, ale už nefungují, no uvidím.
Takže teď odborníci-co si mám koupit za značku, když sony si koupí jen 🤐 (v diskusích jsem ale vyčetl, že má nejlepší obraz, což asi ano). Spolehlivá značka je Sencor a Činkčonk, nebo jak se to píše, ale to nějak nechci.
40palců, co nejlepší. 4k zobrazení je asi na nic, že. Díky za typy..
Sharp asi ne. Filnux je krám, Thomson taky? Gogen? JVC? Phillips? Strong? Orava? ECG, Strong, Telefunken? Panel stejně dělá jen minimum firem, že. 4k může být celkově lepší, nebo jen zbytečnost navíc k poruše? Zdroj signálu stejně není a nebude a HDR asi už vůbec ne.
Kdekdo dělá televizory. Každý vaří v televizi. Děs, děs.
https://televize.heureka.cz/samsung-ue40k5602/ ??
V JVC potvrzuji Vestel.
Ono se vlastně stačí podívat na stránky JVC, kde člověk nenajde ani jednu TV, potom je jasné, že ty TV JVC mají s Japonci společné jen ta tři písmena na kysni...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zvláštní bylo, že bedna týden divně smrděla výrobou a obrázek byl taky divnej, ale pak si to sedlo. Hlavně to i z YT vyrobí obrázek bez kostiček.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]