Naposledy k mé pojebané tv sony
Moderátor: Moderátoři
Mám doma několik generací Samsungu - a musím říct, že obraz na samsugu se mi líbí, hlavně skok na řadu 32D5XXX byl poznat na kvalitě panelu.
Na druhé straně teď mám na stole dvě LG, kde u obou zdechly LEDky v podsvitu a při hledání narazíš na spousty videí, kde se to řeší. Takže bych se LG za mě (skrze tohle ojebání BL) vyhnul. Je fakt, že záruku +1 rok to přežilo.
Koupil sem na podzim UE55KU61xx a doplatil si záruku o 3 roky. U CZC to bylo za 2k, což na ceně 16k ještě bylo únosné.
Doufám, že ji mládě nerozbije a nakonec té prodloužené záruky využiju. S takovým přístupem k životnosti to nemůže vydržet 5 let..
Filipes je sice pořád ještě samostatnej, ale nadává na něj větší část majitelů - protože svejma efektama á la Ambilight zakrejvá jiný a mnohdy daleko horší nedostatky (nepřehlednost ve Smart režimu, výpadky Androidovýho systému i další funkční závady, který v reklamě povyšuje na klady).
Další samostatnou značkou je SHARP - ale ten je takovej specifickej - umí dobrý věci, ale ne ve všech oblastech a velikostech - a rozhodně si je nechá dobře zaplatit.
Všecko ostatní včetně Finluxu, Tesly a dalších a dalších jsou Číňani nebo Turci, jen převlíknutý za ZNAČKU. Sencor a jemu podobný jsou absolutní odpad ...
A kutilmile - nelituju tě
Jinak ale souhlas s výběrem - ono tolik funkcí, který tam v popisu vidíš, stejně nevyužiješ a první co je, musíš si vyhledat v návodu i v menu ty, co tě nejvíc zajímají. Ale tyhle Paňáky krom toho že jsou vizuálně vychytaný jsou i docela spolehlivý ...
Problém Panasonicu byl hlavně v tom, že se soudruzi manažeři rozhodli ignorovat správné přepínání poměru 16:9, 4:3. U všech jiných TV to funguje, u starých Panasoniců taky, ale dnes je prý 4:3 zastaralé, tak ho TV domrví na 16:9... Týká se to samozřejmě jen SD příjmu, v HD to formátuje vysílatel.TAKJAN píše:No, asi panasonic. Ale někde jsem zahlédl o blbém srovnání kanálů, jestli teda u tohoto. Ale tv vysílání je až na druhém místě za použitím jako monitor. Nevím taky, jestli trvat na digit výstupu audio a zvlášť D/A převodníku.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jistě, že to jde. Ale je to pakárna, když to jinak umí každá TV i STB za pár stovek a dokonce si dokáže zapamatovat, jak to má převést.EKKAR píše:Není nic jednoduššího, než si poměr stran přepnout manuálně - tlačítko je přímo na DO a má popisek "ASPECT". Není tudíž potřeba nic dohledávat v hloubkách menu.
Takže nastavit to pro těch pár programů, na který koukám já (Viasaty a Discovery) - a přepnout to na ty jiný, to zas není potřeba 1000x denně ... Ruce na pumpy, ogaři - neměl by tyhle problémy spíš i na DVB-T řešit provozovatel vysílání?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já Panasonic mám, je to super bedna, ale tohle přepínání formátů mě vážně víš co...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]