Koupím reproduktor do gramofonu Tesla GZ 040 (upraveno)
Moderátor: Moderátoři
Koupím reproduktor do gramofonu Tesla GZ 040 (upraveno)
Repro bylo elipsovitého tvaru (4ohm). Věděl by někdo čím případně nahradit? Díky
A dnes je problém se sehnat.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Nato, že něco potřebuješ (poptáváš) si se zadávacím příspěvkem moc hlavu nelámešermess píše:Zdravím, sháním repro do tohoto gramce. Rozteče šroubků jsou 125 x 8mm.
Repro bylo elipsovitého tvaru (4ohm). Věděl by někdo čím případně nahradit? Díky
Mám 2 kpl. gramce Tesla GZ 040 - ano, je tam na (sundávacím) víku osazený ten ARE 4604 (4Ω/4W - velký, rozptylový magnet).
Samostatné reproduktory mám jen:
ARE 4608 (8Ω/4W - velký, rozptylový magnet), ARE 4808 (8Ω/4W - malý, bezrozptylový magnet) -
a pak ještě nějaké starší typy, s uchycením: 130 x 75mm (ARE xxx 4Ω/3W - malý, bezrozptylový magnet).
K použití jsou všechny - 8Ω-mové by jen hrály o něco slaběji (přidáš na hlasitosti), starší (4Ω - s odlišným uchycením) by šly nějak upevnit rovněž (třeba krátkými vruty).
Pokud neseženeš originál a chtěl bys něco z toho (co mám), piš třeba SZ.
- Přílohy
-
tesla-sirokopasmove-are-4608-05_small.jpg- ARE 4608 (8Ohm/4W - velký, rozptylový magnet)
- (28.53 KiB) Staženo 177 x
-
tesla-sirokopasmove-are-489-06_small.jpg- ARE 489 (4Ohm/3W - malý, bezrozptylový magnet)
- (20.81 KiB) Staženo 177 x