aktivni pouze jedno číslo
Moderátor: Moderátoři
aktivni pouze jedno číslo
Nejde mi o to zařídit to nějakou volbou v daném telefonu, ale o to, že když dám tuto SIM do libovolného zařízení GSM (telefon, GSM alarm), aby komunikovala pouze s jedním zvoleným číslem a na jiná čísla nereagovala?
Takže jedině se zkusit zeptat u operátora, jestli by to nedokázali oni.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Nevím čeho by byl schopen operátor, pokud s ním tedy bude vůbec řeč.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ale při prozvonění z jiného čísla Y (např. od snaživých operátorů s různými nabídkami nebo reklamami nebo omyly) se pak poplachy hlásí jim na číslo Y, proběhne spojení a "luxuje" se kredit na SIM.
Prostě spojuje se to s posledním zavolaným číslem na tuto SIM.
Proto se ptám jednak na to blokování SIM, jednak na zkušenosti event. provozovatelů těchto modulů a jednak upozorňuji, že jestli je to vlastnost těch modulů, tak je to velký průšvih.
Mám toto
https://www.ebay.com/itm/Mini-Wireless- ... SwuiNZuqWp
Psal jsem operátorovi dotaz, jestli může svoji službou nějak zablokovat SIM kromě jednoho čísla, dám pak vědět, co napíše.
Ale pořád tak nějak doufám, že by to mohlo jít v tom modulu pomocí nějakých SMS nastavit, prý to umí moc věcí (někde jsem cosi na internetu četl, už nevím kde), ale v tom mizerném přiloženém anglickém manuálu jsem se to nedočetl.
No, snad se někdo ozve, kdo to používá a ví o tom něco více....
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
zašel za těmi třemi operátory a zeptal se přímo: "Jde to nebo ne a proč ne?"
To určitě bude vědět nějaký holobrádek nebo fiflena těsně po škole, co jim tam na prodejnách makají. Ti jsou školení a neustále pérovaní na to, aby zákazníka co nejvíc vytěžili stran měsíčních úhrad a závazků a na takovýto záludný dotaz budou koukat jak na optický klam...