Jakej byl Ježíšek?
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
recyklátor.jpg- (55.01 KiB) Staženo 56 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem narazil v jedné české debatě na slovo marshmallow, a musel jsem si najít na netu, co to znamená. To je tak, když člověk nejí sladký...
Takže už zas umím u dvě slova víc...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
tak si kazdy koupi co potrebuje a je to vyresene
vanoce chapu jen v rodine kde jsou jeste male deti .. jinak mi to prijde trochu hloupe dat nekomu fusekle ktere si koupi on sam nebo nedej boze spodni pradlo...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- elektrosvit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Achab píše:Vrtat jde přes 200mm ale koník byl nadstavený hlavně kvůli opotřebení pro celkové zpevnění. Stroj stál svého času kolem 700Kčs (cena šrotu).
Je potřeba s tím umět dělat - stupnice samozřejmě nesedí a pro přesnou práci je nutné věnovat pozornost různým nedostatkům stroje které jsou dané opotřebením. Motor kupodivu vydržel někdy od první republiky dodnes ačkoliv běží na bronzu a po vyřazení z výroby ještě pár let sloužil na údržbě.
Pokračování kolem soustruhu hier
Je to vekom, je to aj podla toho, kto z nás má rodinku s deťmi, kto je bez... Som si to uvedomil po dlhom čase, keď som bol vyniesť na Štedrý večer smetný kôš. Vyšiel som z paneláku a zistil, že sneží... Ako starý magor, na ktorého už nemajú tieto sviatky žiadny emocionálny vplyv, som kráčal ku kontajnerom, keď tu odrazu z jedného poschodia bolo počuť otvorenie balkónových dverý a radostný výkrik susedky: ,,Deti, poďte sa pozrieť, SNEŽÍÍÍ!!!" A ten detský jasot, ktorý sa ozval....Nehanbím sa, vyhŕkli mi slzy, lebo som si spomenul na to, keď som bol ja malý, rovnako som sa radoval...Zároveň som si uvedomil, že aj v súčastnosti majú Vianoce pre niekoho stále svoje čaro. Pre nás, starých mrožov, je to už iba obdobie voľna (nemusím vstávať o 4:30), leňošenia... A koledy už berieme tak trochu inak... https://www.youtube.com/watch?v=369ak6CeLXU
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: