Soused mi to donesl s tím, že se nahraje SD až do konce, nahlásí to a už nenahrává. Přitom by měla nahrávat ve smyčce a přemazávat nejstarší záznam. Nastavení je OK. Navrhnul jsem jinou SD a zformátovat v kameře, co jiného. Nemáte to někdo?
Moje kamera má umět až 15ti minutové záznamy a umí max 5 minut a taky jsem s tím nic nesvedl.
Co firmware? Neříkám že to musí jít u všech typů a výrobců - bohužel. Mně se ale stalo, že stačilo na webu výrobce kamery stáhnout novější verzi FW přímo určenýho pro danej typ kamery, rozbalit ze ZIPu, soubor natáhnout na ČISTOU microSD kartu (zformátovanou předem klidně i jen ve čtečce), zastrčit do vypnutý kamery a tu zapnout. V momentě načítání karty na ní kamera našla ten aktualizační soubor, spustil se flash-instal a po asi 5 minutách se kamera resetovala - a po novým spuštění bylo všecko OK. Postup re-flashe se může lišit, ale tip na řešení by to bejt moh ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
V návodu o této možnosti není ani slovo. Navíc se mi nechce něco hledat, nenajít a když jo, zakousnout sousedovi kameru. Na jsem moc malý znalec. Má prostě smůlu, měl si koupit jinou. Já mám taky částečně smůlu, ale aspoň nahrává, sice taky v blocích, ale krátkých a navazujících prakticky bez postřehnutí.