HP 4525s

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zouzel1

HP 4525s

#1 Příspěvek od zouzel1 »

Přátelé, dostal jsem tento vyřazený nb, vzhledově velice zachovalý, bez RAMky a disku a bez info o jeho historii. Po zapnutí se rozsvítí ledky, vrzne mechanika a jinak nic. Otázka zní - nemělo by se rozsvítit i podsvětlení displeje? Pokud by bylo vadné, tak na to kašlu, ale jinak bych do něj něco investoval a měl bych i využití. Díky předem za reakce a přeji všem hezký den... žoužel
xsc

#2 Příspěvek od xsc »

Vzhledem k tomu, že podsvícení reaguje na přítomnost signálu/lze ho sw ovládat, tak se bez RAM rozsvítit nemusí. Asi nejlepší by bylo si půjčit RAM.
Zaky

#3 Příspěvek od Zaky »

Jednoznačně zkoušet s RAM, můžeš taky zkusit připojit externí monitor, nebo si posvítit na displej silným světlem. Ale nejdřív tam dej nějakou RAM, bez ní se určitě na displeji nic nezobrazí a jak je psáno výše, pravděpodobně nepustí ani podsvit.
DKL

#4 Příspěvek od DKL »

Mám 4530s, zkusil jsem vyjmout paměť. Po zapnutí se rozsvítilo tlačítko power a zeleně dioda v tlačítku wifi. Displej zůstal černý. Po druhém stisknutí power se roztočil ventilátor a začala blikat dioda v tlačítku caps lock. Vždy třikrát a pauza. Dlouhým stiskem power šel notebook vypnout.
zouzel1

#5 Příspěvek od zouzel1 »

Pánové díky. Soused mi celkem ochotně půjčil ramku ze svého nb, a noťásek žije!! Super, takže ho zprovozním. Ještě jednou díky za info a hezký víkend... žoužel
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“