Kterou podložku pod myš

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
samec

#16 Příspěvek od samec »

:wink:
Obrázek
KUBO

#17 Příspěvek od KUBO »

Ak myš neposlúcha, tak :
Přílohy
pasca na myši.jpg.large.jpg
(68.97 KiB) Staženo 79 x
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
PotPalo

#18 Příspěvek od PotPalo »

MetalGod píše:...připlácnul na voskovej papír ...

Tiež som robil zo silikónu nejaké veci, použil som voskový papier od samolepiek ako podložku, a po zaschnutí nešiel silikón z neho odlepiť. Papier držal, až sa trhal. Prekvapivo na obyčajných novinách ten silikón nedržal.
hafca

#19 Příspěvek od hafca »

V domácích potřebách prodávají takovou pogumovanou látkovou mřížku. Jmenuje se to protiskluzová podložka pod hrnce. Je slabá a to by mohlo na klouzání podložky pod myš pomoct.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
dobrman

#20 Příspěvek od dobrman »

taky mám tu oválnou s gelovou boulí. Je fakt, že se časem zvlní okraje, ale jinak mi vyhovuje. Na přesnější práci mám udělanou z kusu gumy, na něj chemoprénem přilepený duralový plech a na ten samolepící teflonovou tkaninu (v práci jsme jí měli dost). I když myš je poměrně těžká (Logitech MX1000) jezdí parádně....
Celeron

#21 Příspěvek od Celeron »

Včera jsem neoprenovku vydrbal kartáčkem se saponátem. Po usušení se na skle ani nehne a myš na podložce jezdí naprosto volně. Vypadá to, že časem podložka ze stolu nasbírá prach a mastnotu a ztratí adhezi. Dnes jsem na horní plochu nastříkal sprejový kontaktní lepidlo a plácnul na to kus nějakýho umělýho hadru, uválečkoval a dokonalost sama, myš přelítne celou podložku na cvrnknutí prstem. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“