máte zkušenosti s bruskou na vrtáky? (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
PS čím větší průměr , tím jednodušší broušení . Je to prostě od oka vidět .
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.kutil.cz/elektricke-naradi/ ... ni-vrtaku/
to umí, tak neváhám a koupím si ho. Píšou od 3 mm, proč to nejde na menších? Má s tím někdo zkušenosti, jak to tedy je?Když k tomu připočtu 150 kaček poštovný, tak to zrovna láce pro důchodce není.
Mám pocit, že ta bedna z Lidlu má brusnej kotouč z profilovanýho plechu s nanesenou vrstvou diamantovýho prachu
- Přílohy
-
brusivo směs.JPG- (92.43 KiB) Staženo 161 x
-
brusivo kotouče.JPG- (75.46 KiB) Staženo 197 x
-
brousící stroj.JPG- (77.13 KiB) Staženo 186 x
-
brusky všeho.JPG- (63.99 KiB) Staženo 196 x
-
bruska na vrtáky.JPG- (63.64 KiB) Staženo 207 x
Prd mi to být nemůže, i když nejsem moderátor. Otravuješ svými žlučovitými příspěvky okolí. Co jsi zač jsem zjistil hlavně na Svarfóru, když ses tam zapojil do nechutné systematické psychické likvidace člena "zdeste", který jako jeden z mála má na svarfóru hluboké znalosti o elektrice. A máš tam taky svůj "fanklub", takže můj dojem není ojedinělý.BOBOBO píše:Tak za A . OT seš ty a zvláště drzej , s tebou jsem nemluvil . Nevšiml jsem si , že bys tam měl napsáno moderátor či tak . Tobě musí býro tom , co píši . Nikoho neponižuju , jen toho , kdo kecá
. ....
Otázka byla na broušení vrtáku. Jenže ty k tomu musíš vždycky přibalit své statečné disidentské zážitky a další výpady proti tazateli. Ty to ani nevnímáš, je to prostě tvůj styl. Kromě toho velmi silně pochybuji, že tě jako lopatu, která při práci horlivě fušovala (tj. "zvyšovala si kvalifikaci v oboru") komunisti honili. Oni tě měli naprosto na háku.BOBOBO píše:Ses, mne honil bolševik a
jsem se . A jinak k meritu blbé otázky . Na každou práci je vercajk . Tak si pořiď ještě jednu brusku s tenkým kotoučem a orovnej ji dle potřeby . Rada pro učně .
stasek píše: Píšou od 3 mm, proč to nejde na menších? Má s tím někdo zkušenosti, jak to tedy je?
Já ten přífušek mám dlouho a brousím s tím každou chvíli. V ruce dělám jen velký vrtáky nad cca 15 mm, co se do toho nevejdou. Malý bez toho verku nezvládám, blbě na to vidím a ruce se klepou a netrefím oba břity aby byly stejný. Teď jsem zkusil nabrousit vrták 2,5 mm a jakž takž to ještě jde. Menší už ne, limitní je rádius v ohybu žlábku houpačky, menší vrták už není opřenej o boky žlábku a různě se kejklá a neudržíš ho. Asi by šlo ten žlábek protáhnout na frézce aby žlábek měl ostrou L hranu. Jenže to by znamenalo roznejtovat tu houpačku. protože tak jak to je vcelku to nejde upnout.
Další limit je dýlka toho žlábku. Pokud je malej vrták kratší než žlábek je problém ho přesně nastavit a přetáčet o 180 stupňů. Když bys ten žlábek zkrátil, tak zase neopřeš šroubovici velkýho vrtáku v žlábku aspoň ve třech bodech aby se nekejklal.
Kup si dva.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!