Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1
Moderátor: Moderátoři
starecd píše:Zdravím všechny, narazil jsem na inzerát se zbytky cuprextitu, bohužel majitel chce prodat vše najednou. Já bych bral 10Ks.
https://aukro.cz/cuprextit-deska-na-plo ... 6919186176
sakra chlape ! škoda že nejsem mladší tak o 30 let, už toho moc nestihnu nabastlit a trafopájku mám ani nevím kaj...
Stačí ho vyzkoušet pomocí regltrafa - samozřejmě musí bejt pravý trafo se železem a ne nějaká polovodičová ojebávka, aby stroj dostával sinusový napětí bez 3,14čovin. A taky to trafo musí dodat potřebný ampéry pro rozběh - tudíž zas to musí bejt aspoň 10A regulák, malej 6A je těsně na hranici (spíš málo než tak akorát). Finální snižovací trafo 230V/120V pro případnej "sbírkovej" provoz se dá nechat vyrobit kdykoliv potom u specializovaný firmy.Hubert_79 píše:...
Club mám taky (za odvoz), byl bez parohů a trafa. Parohy jsem koupil za 49,- Kč z aukra (prodáváno jako "cosi k promítačce"), ale nemám to trafo. Tam stačí jakékoli 220V -> 120V a 1400 VA. Nechce se mi za něj dávat hříšné peníze, když nevím, jestli je ten Club v pohodě. Je mechanicky komplet, i v zesilovači jsou všechny lampy, ale čert ví co tomu je nebo není...
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Stačí ho vyzkoušet pomocí regltrafa - samozřejmě musí bejt pravý trafo
To je právě to, co doma nemám... A jak je psáno níž, při tomto příkonu (v návodu píšou, že trafo má být 1400 VA; to by šlo "obejít", že bych do toho, coby největšího žrouta, dal 500W žárovku místo 1000W) to nebude levné. A dát za to hříšné prachy a pak zjistit, že je (třeba) odpálený motor nebo tak? To se mi moc nechce...
Jo, kdyby nebylo čím promítat, to by byla jiná.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Prodávat jí nechci, mám ji vystavenou v pokoji s nasazenýma kotoučema a filmem - je celkem pěkná; takový ten, jak by se dnes řeklo Bruselský design. Je komplet, chybí jeden řemínek (sehnatelný za asi čtyři pětky).
Omlovám se za OT.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, chytí se tím v dnešní době něco? Nebo úplná tma? Možná se ptám blbě, ale nerozumím tomu