V praci (asi za odmenu) pres vikend asi nejelo topeni, protoze v kanclu bylo rano kolem 15°... ale furt dobry, kolegum o kus vedle pruvan pres vikend otevrel asi spatne dovreny okno a meli tam dneska 3°, tak jeli domu
Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
V praci (asi za odmenu) pres vikend asi nejelo topeni, protoze v kanclu bylo rano kolem 15°... ale furt dobry, kolegum o kus vedle pruvan pres vikend otevrel asi spatne dovreny okno a meli tam dneska 3°, tak jeli domu
Achab píše:U mě větší zima odhalila rozštelované tepelné pojistky u přímotopů. Při delší době provozu některé vypínají dřív než termostat, je to znát i na poklesu teploty v místnosti. Ale těch pár dní už to vydrží...
Nevydrží, s každým rozepnutím se ti vyprskaj víc a víc až kleknou úplně. Co tam máš, hnědej kvádřík s dvěma fástony a bimetalovým diskem?
Jo a může za to ten, kdo na přímotopu někdy něco sušil.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Děti na Sibiři nezastaví v chození do školy ani padesátistupňový mráz.
Na severním pólu je při zemi pouhejch -10. Zato na jižním je -50. Zvláštní, na jižní polokouli by mělo být pozdní léto.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- monterjirka
MetalGod píše:Tak se hlavně vyhejbej ... obchoďákům. ...
Existují tvrzení, že je hodně špatné pro šíření chřipky, když tlačíš vozík, nevíš kdo ho měl v ruce, a přitom bereš do ruky potraviny...
Tak si preventivně udělejte svařák nebo si dejte skleničku koňaku, slivovičky,... aby vás ty bacily neporazili...
Já jsem pár dní nenuloval teploměr a mám tu nejnižší naměřenou -19
- Artaban001
PS:
nevíte někdo, při jakým mrazu to vzdají alkalický baterie?
- Artaban001