Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Proti zimnímu nachlazení už léta úspěšně používám suprovou meducínu.
I moje Dr ji ze mne vymámila!
Je to rozmačkaný česnek,med a kvalitní alkohol. Vše v poměru 1.1.1!!!
Já dávám dvě veliké hlavy česneku a k tomu požadovaný poměr ostatních surovin.
Nechá se to týden uležet v uzavřené sklenici a pak se užívá jen ta štáva (a co je opravdu moc důležité!!!!) jen na lačný žaludek před snídaní.
Je to sice hnusné ale stačí jen jedna malá čajová lžička.
Hele, já taky. Furt mi bylo vtloukáno do hlavy, že tam musím co nejdřív, že tam bude málo lidí. To si ale říká 90% lidí. Dobře se prospím, vyrazím k ní na desátou, jedenáctou, kolikrát je čekárna příjemně prázdná a kolikrát se v ní dá i dejchat.ZdenekHQ píše:P.S. K doktorce chodím zásadně téměř v poledne (když už se stane zázrak a ordinuje). To už jsou důchodci vymetení...
Ty jsi Rus!п32 píše:No tak, zase tak velká zima opravdu nebyla. Teda vzal jsem si místo polobotek zimní boty, ale svetr ještě ne.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Venku pořád fučí, občas slyším limuzínu
V neděli po obědě, když slunko zasvítilo na solár, tak to hned panel ukazoval 40°C, v bečce bylo 49°C. Už má ten Oskar slušnou sílu.
Je zajímavé, že venku je zataženo- podle předpovědi se měla ještě uchovat čistá obloha. S takovou by as sněžit mohlo, doufejme že ne moc, jinak budou závěje, s těmi silničáři nic moc nenadělají.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I když jsem zažil chumelenici pozdějc na jaře - teplota 15-20°C, bylo pěkně, pak ale se obloha z ničeho nic zatáhla, doslova zežloutla, jako když ji pochčiješ, a začaly se z ní sypat velký chuchvalce sněhu.
— Winston Churchill
Spíš si někdo zapomněl zavřít okýnko. Stačilo by v mrazu vyluxovat (aby to zbytečně netálo) vodním vysavačem.konosuke píše:tak, tu už nepomůže ani benál do nafty...
Jen mi není jasný, proč se z mrazů dělá obrovský haló. Ty snad k zimě na severní polokouli patřej, ne? I to, že umrzne pár bezďáků, co se na ulici dostali zpravidla vlastní vinou (chlast, fet, obrovský dluhy, propuštěný z kriminálu).
— Winston Churchill