Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
No, ráno tady bylo -17.5°C, teď jen -13°C.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Dnes jsem vzal vercajk, že půjdu zkoumat, co se děje. Za pár minut jsem byl hotovej, naprostá kokotina a moje blbost. S tepelkem mám paralelně zapojenej z dřívějška klasickej kotel na pevný paliva. V neděli jsem pálil dříví z nevratnejch palet a když jsem skončil, zapoměl jsem zavřít ventil kotle na stoupačce.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
dopoledne -4°C, fičel ledový arktický vítr a jízda na kole jedna hrůza to byla
Teď jsem byl venku a tahal dříví, pěkně svítí hvězda jménem Slunce, takže pocitově mi to přišlo na teplotu kolem nuly.
Koukám ale, že kdyby počasí bylo neměnný, tak novináři nemaj o čem psát. Za chvíli se oteplí a zase budou titulní články o globálním oteplování, o obrovským vlivu člověka na emise CO₂ (takže leckdo z pocitu viny jistě přestane dejchat), samozřejmě Evrosojuz zase přijde s ňákou absurdní diskriminační lahůdkou.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Dřív bývaly silnější zimy, ale v létě 40°C nepamatuju.
Máto ale ještě jeden aspekt- je neříkat globální oteplování, ale podívat se na to opravdu globálně, správně tomu říkají globální změny klimatu.
Strýc v Kanadě popisuje letošní zimu jako jednu z nejsilnějších, které tam za 32 let zažil.
A já vidím, že letos bude nejspíš zase sucho, voda nikde. Takže z mého pohledu se něco mění.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...