To, co jsem rozebíral, mělo manuál jen jeden a kvanta rejstříků. Elektronickou část to mělo téměř kompletní /až na ty zdrojový desky a trafo/. Na jednotlivých deskách, kterých tam bylo opakujích se asi tak 20-25, byla vždy jedna ECC81 a jedna ECF82, na dalších deskách pak byly už jen ECC81. Všecky desky měly jednotný rozměr asi tak 7x25cm, na nich použitý velmi kvalitní a nízkotoleranční materiál /špicové polystyreny, papírovým červenobílým štítkem značení předchůdci pozdějších TGL5155/, špicové dolaďovací polystyrenové kondenzátorové trimry, 0,5% - 1% odpory, pozlacený sokly elektronek a tak, prostě na úrovni, žádný harašidlo. Celé ty desky se zasouvaly pozlacenými ploškami fólie do konektorů na "nádraží" a zaaaretovaly držákem, všecky elektronky držený pérem, nebo stíněný. Bylo toho tam fakt mraky, celý to bylo i hodně těžký a asi jsem všecky ty desky ani nestačil rozebrat. Nějaké zbytky z těch desek, už bez elektronek a nějakého toho špicového, přesného polystyrenu budou ještě v krabici na půdě, schované "pro strejdu příhodu".
Manuál byl snadno demontovatelný jako mechanika i spínací systém, jen se odpájely dráty od "nádraží" a putovalo to k tomu známému opraváři. Ten manuál, v rozsahu asi tak pozdějších 1M Matadorek /4 oktávy/ byl velice zachovalý. A mně to taky bylo líto vyhodit.
Našlo se to vykastlovaný a bez zdrojový části pod regálem, v kumbálu s dalšími "nepotřebnými krámy" ala Regent 30H a Regent 60-2 v místní ZUŠ