Magicar 9300

Manuály, rady a návody z oboru zabezpečovací techniky a elektrické zabezpečovací signalizace (EZS)

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Raptor181
Moderátor

#16 Příspěvek od Raptor181 »

Ked nechas pri M9300 otvorene dver, tak alarm ti neuvedie CZ do stavu zamknutia a oznami ti na displeji ze mas otvorene dvere.

Montoval som M9000, M9300 a podobne...
Toto vsetko plati pri tom ked z kazdych dveri natiahnes kablik zo zamku.
Pri dialkovom starte je to vhodne.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
marimm
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od marimm »

Ako hovorí Raptor181. MAGICAR je jeden z mála alarmov, ktoré to dokážu.
tibi

#18 Příspěvek od tibi »

moze byt ze ten typ to ma,no ja osobne som sa stym este nestretol ze by tak fungoval nejaky alarm.
Návštěvník

#19 Příspěvek od Návštěvník »

"Ked nechas pri M9300 otvorene dver, tak alarm ti neuvedie CZ do stavu zamknutia a oznami ti na displeji ze mas otvorene dvere" toto co si napisal raptor 181 je pravda! Pokial ale nenaprogramujes alarm na oneskorene snimanie dvernych vstupov. Keby som tak nespravil tak musim cakat na svetlo interieru kym nezhasne.Vtedy jednotka vyhodnoti ze dvere su zatvorene a povoli zamknutie.
To zapojenie v anglictine sa tyka coho?Alebo ked to niekde tam napojim bude to akosnimanie vsetkych vystupov z dveri?

Inak DIKY
Papar

#20 Příspěvek od Papar »

Dobrý deň
Nepoužíval som Magicar M9300od kúpi oojazdeneho auta Opel Meriva lebo Do bolo nefunkčné. Z Aliexpress mi došiel DO na M9300. S paroval som ho a všetko fungovalo aj zatváranie okien. Trochu som sa s ním hral, keďže som zvedavý :-). Asi som ho resetol a teraz mi nejdú zatvoriť okná pri uzamknutí auta. Ako to nastaviť? Viete poradiť?
Z netušil som stiahol manuál,viď.obr
Dakujem
Přílohy
2017-10-06-21-19-04.png
(290.8 KiB) Staženo 361 x
Papar

#21 Příspěvek od Papar »

Už mi to funguje 😀
Duvsan

#22 Příspěvek od Duvsan »

Kúpil som Fábiu s týmto alarmom (M9300), tak som ho tam nechal. Ale musel som opraviť kabeláž, bolo to hrozne odfláknuté. Dverové spínače som napojil cez diódové "rozdvojky"; diódami som oddelil riadiacu jednotku a alarm, tedy som si vyrobil diódový modul. Čiže to nejde od stropného svetla, ale priamo z dverí. Alarm som nepoužíval, mal som ho v servisnom režime (kto by dnes už kradol jedničkovú Fábiu). Včera som sa s ním trochu hral. Dvere som mal otvorené a on si veselo zamkol. Sedel som v aute, zamkol som sa, dvere som otvoril a vyvolal som poplach. Zapojené je to tedy správne. To tedy znamená, že mám v servisnom nastavení nastavené oneskorenie dverových vstupov. Správne? Alebo?
Duvsan

#23 Příspěvek od Duvsan »

Včera som konečne cez servisné menu 2 nastavil oneskorenie dverových vstupov na žiadne oneskorenie a nič sa nezmenilo. Úkon som zopakoval ešte štyrikrát, vždy to prebehlo rovnako a vždy rovnaký výsledok. Keď dvere otvorím, diaľkový ovládač to na displeji nezobrazí. Keď som sa zamkol a otvoril, poplach, tedy dvere spínajú. O nič nejde, ale štve ma to. Pripomínam, že to nemám na svetlo, ale cez diódy na dvere.
Odpovědět

Zpět na „Zabezpečovací technika“