STv premiera2 zná někdo kontakt

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

STv premiera2 zná někdo kontakt

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Dal by mi někdo kontakt na archiv této TV na včera 13.3. od 20,00 . Bylo tam supr rozebráno . Jak to bylo s kurdy od 1900 do poválce . Rád bych si to pro další nahrál . Kontrolní otázka , kdo první plošně uplatnil DPH ? :lol:
Standa99

#2 Příspěvek od Standa99 »

V archívu mají pouze vlastně vyrobené pořady.
Važ si toho, tohle nebylo žádné vykopírování z webu, ale poctivé grabování (1:1) při přehrávání z okna. Na první díl už je pozdě, nemám tak daleký archív.

https://uloz.to/!PzrRKataaoqj/zor-2-mp4
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Moc Ti děkuji . Já to náhodou na TV pustil a viděl . Ale ani ve snu mne nenapadlo , co uvidím . To by měli rozdat do škol a pouštět tyto krádeže demokratických režimů na Středním Východě - je to i studium pro zdejší troly . A pro všechny ty , kteří dnes strkají hlavu do písku před hrůznou genocidou kurdů pomocí hlavně německých zbraní , která bude nejspíše větší , než genocida arménů .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“