Sháním údaje k cievkovej súprave 1PK594 68

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robos

Sháním údaje k cievkovej súprave 1PK594 68

#1 Příspěvek od robos »

Zdravím,

nenašiel by niekto údaje k cievkovej súprave 1PK594 68 ?
http://www.hadex.cz/g766-civka-vf-am-1p ... 5x12x20mm/

Chcem objednať ale potrebujem vedieť či je to ferit NO5 alebo N5.
Celkovo by mi pomohol aspoň nejaký výňatok s katalógu k cievkovým súpravám, napr.
1PN657 xx
1PK852 xx
1PK590 xx
1PK952 xx
1PK608 xx
Mám doma zásoby, ale bez údajov. Farby na feritoch sú už zmazané.

Díky moc a pekný večer,
Robo
Ivan_Ryger
Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"

#2 Příspěvek od Ivan_Ryger »

toto vyzerá ako MF alebo SV oscilátorová cievka (neviem presne, no každopádne je z AM vstupného dielu) Tesla Bratislava. Jadro tmavo zelené N2, žlté- N1, N05 tmavo modré, N02 svetlo zelené, N01 ružovkasté.

Tieto cievky si vinula Tesla pre rádioprijímače, neviem o tom, že by existoval katalóg. Ani jadro N5 vo výrobe Tesla.
ok1hga

#3 Příspěvek od ok1hga »

Ivan_Ryger píše:toto vyzerá ako MF alebo SV oscilátorová cievka (neviem presne, no každopádne je z AM vstupného dielu.

podle dostupného obrázku je uvnitř pevný kondenzátor a víc vyvedených drátků . . .
znamená to vazební vinutí do dalšího stupně . . .
z toho mi vyplývá, že je to nejspíš MF transformátorek pro AM príjímač.
Přílohy
1PK59468.jpg
(41.86 KiB) Staženo 3 x
robos

#4 Příspěvek od robos »

Vďaka. Mal som tam chybu, N5 naozaj neexistuje. Chcel som vedieť, či cievka na obrázku je N2 alebo N02.
Pozrel som staršie články v AR o ČS feritoch a vyčítal som, že pre SV je vhodnejšie N2 jadro, má míčko 200, ale väčší stratový uhol. Na SV je ten stratový uhol maly. N02 má míčko 20, ale menší stratový uhol, hodí sa na vyššie frekvencie, kde N2 má už stratový uhol do 45 stupňov.
Takže ak je to SV, tak to bude asi N2 materiál.
Podľa tej fotky neviem, aká zelená je tá zelená :o) Tak to asi objednám a vymením jadro za N02. Samostatné jadrá sa dajú zohnať.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“