Minecraft 18W11A seká se

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

Minecraft 18W11A seká se

#1 Příspěvek od pajosek2 »

Syn mne požádal o radu a já jsem na PC ne tak dobrý,jak by potřeboval,tak prosím o radu. Výše zmíněná verze Minecraftu se mu seká,nainstaloval si program za zobrazení rychlosti přenosu dat a při této hře dosáhne tak na 4 fps výjímečně na nějakých 20 fps. Operační systém Windowš 7, procesor AMD A4-6320 APU wiht radeon (TM)HD,RAM-8 Gb. Dříve mu to šlo lépe,ale nikdy se nedostal nad 30fps. Je to chyba systému nebo něco ze softwarem? Je to koupené legálně tuším za 900kč.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jiné hry mu chodí dobře,ale ještě jedna se mu seká.
Díky.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
samec

#2 Příspěvek od samec »

Cez spravcu uloh (ctrl+alt+del) skontrolujte vytazenie systemu a ulohu, ktora najviac vytazuje system (procesor, pamat, disk, siet). Bez toho sa da len tazko hladat pricina.
MetalGod

#3 Příspěvek od MetalGod »

Hele, máš tam nainstalovanej grafickej ovladač?
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajosek2 »

Díky za navedení,jak budu doma,tak na to mrknu. Je to synův počítač,tak netuším. Zkontroluju a dám vědět.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Odpovědět

Zpět na „Software“