Elektromobily
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
- Artaban001
Třeba zrovna u těch vyměnitelných akupacků to třeba bude tak, že se Ti je podomácku "vybíjet" nakonec nevyplatí, protože "nálož" v nich budeš platit včetně daní..
Dámy a pánové, já fakt nevěřím tomu, že si stát příjem z daní z pohoných hmot nechá ujít.. I když bude elektromobilizmus a naftovobenzinový auta potkáš spíš v muzeích, nebo veteránklubech..
- weed_smoker
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
To samé tedy platí i pro ten uhlík + voda. Pak bude vhodná voda za cenu benzínu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Ad voda, docela zajímavý čísla (a Yvetta je super, takových bab je málo - minuta 18:00 atd.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- weed_smoker
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
"Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je to jediné, co proti tomu můžete dělat!"
Prostě elektromobily skutečně vytlačí klasické spalovací motory (i když v některých spec.případech ne).
Stejně tak jako v drtivé většině klasické žárovky, stejně tak jako klasické zdroje s transformátory atd.
A to vždycky až do doby, než přijde jiný převratný objev.
Ale k těm akupakům pro elektromobily - už to bylo řečeno, přimlouval bych se za nějaký modulový výměnný systém - pár druhů akupaků s rozdílnou velikostí rozměrovou i kapacitní. Přijedu k pumpě, zespod mi tam nějaká automatika vytáhne starý akupak, nasadí nový, okamžitě to změří rozdíl nové a zbylé kapacity a podle toho zaplatím a za pár minut jedu.