Aka obojstranna paska na dotykove skla?
Moderátor: Moderátoři
Aka obojstranna paska na dotykove skla?
Ale má relativně malou tloušťku, takže se nehodí tam, kde je trochu členitý povrch.
Tam už je potřeba taková ta pěnová páska. Něco takového: http://www.sara.cz/drobne-pos-pomucky/s ... xftxx.html
My je měli přímo z Číny, ale určitě se dá koupit někde na aliexpress nebo ebay. Jen to chce zkoušet různé druhy.
Ale nejvíc skel jsem nalepil klasickým Chemoprenem.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Občas se ti udělají z lepidla takové ty "fousy, vlasy", ale ty jdou pěkně sejmout, nechytí se na plochu.
Lepidlo aplikuj na trošku menší plochu, než na jaké držela oboustranka, ono se mírně vymáčkne.
Pokud se mi výjimečně stalo, že jsem nanesl trochu víc lepidla, tak jsem chvilku počkal, jak jen trošičku zavadne, jde jej jakoby zeškrábnout. A případný flek jsem dočistil ušošťourem (lepší jsou ty pevně navinuté, nepouští chlupy), namočeným do IPA.
Ale se stříkačkou a jehlou se chemoprén fakt nanáší lehce, bez chyb.