Rychlé DSL
Moderátor: Moderátoři
Rychlé DSL
Zítra si musím promluvit s operátorem O2.
Utopie jako komunismus
Roky jsem na bezdrátu, zpočátku byla rychlost závratnejch kolem 30kb/s, upload ani nevím, ale ještě směšnější, teď 20/5Mb/s. Sice s agregací 1:1, sice s veřejnou IP zadarmo, ale furt je to relativně k ceně 585kč měsíčně zoufale málo, když si vezmu, že když jsem doma zkoušel LTE, tak běhalo 24/8Mb/s a za pár stovek měsíčně. Jenže s datovým limitem, agregací kdovíjakou, dynamickou IP a těžko říct, jakou spolehlivostí.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
U nás to s vyšší rychlostí do budoucna vůbec nevypadalo nadějně a minulý týden začali tahat optiku. Ale u menších obcí to bude spíš výjimka, bez protažení optiky do bližšího okolí by jsme se asi nedočkali. Donedávna byla páteřní síť přes 20km daleko...MetalGod píše:A to jsem nedávno četl, že by i na vesnicích mělo bejt minimum 30Mb/sUtopie jako komunismus
Tarify jsou od 25Mbps za 250Kč, do 250Mbps za 499Kč. Možná i vyšší rychlost za individuální cenu.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu večer se vrátím domů, a šup - internet nešel vůbec, modem se furt dokola připojoval. Volal jsem na jejich linky, proklikal jsem se na nějakou technickou podporu. Tam že přijede technik, že do týdne a podobně. Zvýšil jsem trochu hlas, dodal důrazu (v rámci slušnosti, ovšem) a nakonec že technik přijdede v neděli ráno. Technik přijel, něco měřil v rozvaděči co je ve sloupku u plotu, někam volal. Pak šel ke mě nahoru do bytu, zase měřil. Pak říkal, že linka dá max, když to přežene, 30 Mb. Tak někam volal, diktoval nějaká hausnumera a aby to přepli jak to bylo. Takže se mi to vrátilo na původní stav. Pravdou je, že ty asi tři dny co to nešlo mi odečetli z vyúčtování sami.
No a když pak volali se stejnou nabídkou znova, tak jsem s díky odmítl.
- Přílohy
-
K800_Screenshot_1.JPG- (63.91 KiB) Staženo 481 x