Zapojení centrálu Octávii GLX rv 99
Moderátor: Moderátoři
Zapojení centrálu Octávii GLX rv 99
Nemáte někdo schéma centrálu??
Dekuji
http://forum.skodahome.cz/index.php?sho ... =autoalarm
Standa99 píše:zkus juknout tady (a nebo prolezt to forum poradne)
http://forum.skodahome.cz/index.php?sho ... =autoalarm
Prolezl jsem celé forum a nenašel jsem nic. Já si myslím, že se to napojí někde ve dverích řidíče?
-
David-2
Centrál na Octávii
Černomodrý - odemknutí a otevření centrálního zamykání
Bílomodrý - zavření a zamknutí centrálního zamykání
nebo vodiče ve dveřích řidiče:
Černožlutý – odemknutí a otevření centrálního zamykání
Žlutobílý – zavření a zamknutí centrálního zamykání
U novějších typů je nutné vodiče pro ovládání zamčení připojit přes odpor 180R. Ovládání funguje uzemněním daných vodičů. Napojení na vodiče ke kufru je jednodušší, ale u novějších typů vozidel nefunguje uzavření oken podržením vodiče v nule. To funguje u nových typů pouze na dveřích řidiče, ale ty se zase musí rozebrat. I když na Octávce to jde rychle.
Re: Centrál na Octávii
David-2 píše:nebo vodiče ve dveřích řidiče:
U novějších typů je nutné vodiče pro ovládání zamčení připojit přes odpor 180R. Ovládání funguje uzemněním daných vodičů. Napojení na vodiče ke kufru je jednodušší, ale u novějších typů vozidel nefunguje uzavření oken podržením vodiče v nule. To funguje u nových typů pouze na dveřích řidiče, ale ty se zase musí rozebrat. I když na Octávce to jde rychle.
Dveřích řidiče: jsou ty dráty vedoucí ve svazku od zámku?
Jak jde dál signál od zámku? Je ve dveřích nějaký převodník na digitalní komunikaci?
Nechápu co je podržením vodiče v nule?
To je na kostru?
Dík moc
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
David-2
David-2 píše:Jak říká Raptor, buď na konektoru ve dveřích, nebo na kabelu ve dveřích, který vede k samotnému zámku. Je to obalený svazek tuším pěti vodičů. Já to připojuji na ten svazek, zdá se mi to přístupnější. Když sundáš vnitřní kryt dveří, tak ten svazek je normálně viditelný. Podržením vodiče v nule se myslí jeho uzemnění.
Proč na zamykání se dáva odpopr 180Ohmů?
Už tomu rozumím jak to mám zapojit,
Ale někde ve dveřích se nepřevadí signál, ze zámku a ovládaná oken a zrctka na nějakou digitální komunikaci?
Jinak si nemou vysvelit, proč od veří do auta vedou jen asi 5 drátu + dva reporo.
Děkuji vám za pomoc.
-
David-2
Auto alaram mám zapojený na vnitřní osvětřlení, ale dělá mě to problémy.
No Octavce je to tak, že při odmknutí se rosvítí vnitřní osvětlení, ale alarm si myslí, že někdo otevřel dveře. A potom se zase nezamkne.
Jak se to dá řešit??
Musím dát do každých dveří nový dveřní kontakt?
David-2 píše:U novějších typů je nutné vodiče pro ovládání zamčení připojit přes odpor 180R..
Na co tam dávat ty odpory???
S tím světlem musíš přerušit drát od světla ke dveřím a vložit diodu katodou na část vedoucí ke dveřím.
-
Návštěvník
-
84.47.117.15
xjosef píše:David-2 píše:nebo vodiče ve dveřích řidiče:
Dveřích řidiče: jsou ty dráty vedoucí ve svazku od zámku?
Jak jde dál signál od zámku? Je ve dveřích nějaký převodník na digitalní komunikaci?
Nechápu co je podržením vodiče v nule?
To je na kostru?
Dík moc