bn44-00162a
Moderátor: Moderátoři
bn44-00162a
plus skontrolované kondenzátory a studené spoje.
ale tv ma ešte jednu vadu po pripojení do siete svieti kontrolka na modro a re latka stále klikajú. nemal niekto podobní problém ? ďakujem
Kdybys chtěl ještě jednu tu samou na díly, má vše kromě YSUS a bufferů OK, tak je za 1500,- Kč tvá. Na YSUS jsou všechny výkonové polovodiče OK. Možná je vada jen v bufferech, ty jsou vadné na 100%. Ale je v Praze, což máš asi trochu z ruky.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaky píše:Než jsem si pořídil před pár lety dva digitální Teky, tak jsem od střední školy fungoval na BM464 a troufám si tvrdit, že na opravu toho zdroje je to zcela dostačující. Je to velká kráva, někteří tvrdí, že nespolehlivá, mě chodí bez závad dodnes. A dá se koupit za pár drobných, kvůli té velikosti to už dnes nikdo nechce. Pokud bude tazatel místo se scopem zkoušet opravovat pomocí piv v sérii, tak to bude vypadat pořád stejně. Když se jeden podívá na historii tazatelových dotazů, tak je to obrázek smutné stagnace v okolí absolutní nuly
Na podobných ľudí (podobne zmýšlajúcich) ako je tento zakladateľ vlákna som narazil pred x rokmi na americkom fóre slot-tech http://forums.delphiforums.com/slottech?gid=2110247525
Sú to akože technici na servis výhernej techniky, ale väčšina z nich nemá elektrotechnické vzdelanie, pretože to je v USA dosť drahý špás, takže sa im radí asi tak dobre ako tomuto našemu "TV opravárovi".
Rozdiel je ale v tom, že oni si za to vzdelanie musia zaplatiť resp. zobrať úver a u nás je to zdarma...
Ale aj tak sa vždy nájdu ľudia, ktorí sú tu hnilí premýšlať.