Nefungující avízo o nové SZ na monitoru
Moderátor: Moderátoři
Nefungující avízo o nové SZ na monitoru
A kutilmile - nelituju tě
Můžete si nastavit způsob, jakým weby budou posílat svá oznámení. Při výchozí volbě se vás Opera zeptá, zda si přejete, aby vám weby posílaly oznámení. Můžete si vybrat, zda chcete povolit či zakázat danému webu zobrazovat oznámení a Opera si vaši volbu zapamatuje i pro příští návštěvy.
Takže pokud se tě to zeptalo a dal si ne (možná v opojení
Samozřejmě očekávám odpověď, že všechny oznámení máš povolené a navíc máš web ebastlírny povolený ve výjimkách.
- Přílohy
-
opera-popup.png- (9.44 KiB) Staženo 368 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Opera s tím problém nemá.
- Přílohy
-
opera-nast.png- (10.86 KiB) Staženo 380 x
-
opera-ozn.png- (3.72 KiB) Staženo 380 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Ale leda howning někdo přede mnou. To by ve schránce ty neavízovaný zprávy neměly žlutou vlaječku nepřečtený pošty, kdyby je někdo čet přede mnou. Jenže ony jsou žlutý - a přes to mi avízo na titulce respektive na stránce "Příspěvky od vaší poslední návštěvy" jednou vyjede a pak třeba 3x ne.Standa99 píše:Tak ti někdo čte SZ před tebou.
Opera s tím problém nemá.
A to mám všecky šušeňky pro Bastlírnu povolený a nastavení nemám měněný už několikero let - akorát se průběžně aktualizujou verze browseru, vždycky když vylítne ikona, že je dostupná new verze. Aktuálně mám Operu 51 verze 51.0.2830.55 - a když jsem teď otevřel okno s údajema abych opsal číslo sestavení, hned to chce aktualizaci na verzi 52.0.2871.37 . Uvidíme, jestli se něco změní, když to nechám restartovat ...