systém ECALL
Moderátor: Moderátoři
termit256 píše:Kde na tyhle blbosti porad chodite?
Možná kdyby ses tady trochu lépe orientoval, tak bys mě pochopil, jaké mám názory. Ale tobě budu asi těžko vysvětlovat, co je ironie, protože jsi těžký mimoň, když mi v jednom vláknu tykáš (smazaná plynovka) a tady vykáš.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Len neviem, ako to bude so SIMkami. Pre volanie na nudzovu linku SIM netreba. Ale ked uz v aute bude telefon, tak by tam mohla byt aj SIM na ine ucely.
Odkud to auto sakra máš?
Si to přeprogramuj na číslo erotický linky a auto prodej
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Standa99 píše: Možná kdyby ses tady trochu lépe orientoval, tak bys mě pochopil, jaké mám názory. Ale tobě budu asi těžko vysvětlovat, co je ironie, protože jsi těžký mimoň, když mi v jednom vláknu tykáš (smazaná plynovka) a tady vykáš.
Mozna kybys premyslel hlavou, pochopil bys ze pisu v mnoznem cisle, tech blbosti tam bylo napsano vic, nechtel jsem je vsechny zahrnout do citaci. Tykam obecne vsem. Jestli ti to prijde neslusne je mi uplne fuk, mi nez tykani prijde mnohem neslusnejsi nazyvat nekoho mimonem. Nicmene nejak zvlast mi to nevadi, neco to vypovida jen a predevsim o tobe...
Takže ty mě cituješ, ale píšeš o někom jiném, taky dobrá schíza.
Ty SIMky by mohli běhat na hypermoderním IoT a mezi operátory by měla být dokonce interoperabilita.
P.S. A tím mimoněm jsem myslel, jestli nejsi náhodou z Mimoně
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
termit256 píše:Standa99 píše:Jenže ten by to ocenil až po smrti, do té nehody by určitě nechtěl platit za SIMku.
Nez zacnete psat blbosti, zkuste se zamyslet a neco si o tom prectete (ne na aeronetu)
Bohužel fůra lidí na každou novinku z principu plivá. To už je ta česká povaha, kterou ne každý dovede v sobě potlačit.