Hill mimo jiné píše:...Ty zvěsti jsou v médiích podávané někdy tak šíleným způsobem, že laickou veřejnost častěji vyděsí, než poučí....
Například tady místy mlží a kecají.
To, že se další část TV pásma bude prodávat oprátorům mobilních sítí, souhlasí. Ale to, že "televize se kvůli tomu musí přestěhovat na kanály, na nichž DVB-T nefunguje", to je lež a demagogie. Vždyť se na těch kanálech normálně DVB-T vysílá a funguje. Jen jaksi není, co vysílat, tak se stejný pořad najde postupně na různých stanicích. Ale asi je to pořád málo, tak tam těch stanic o ničem nacpeme ještě víc.
Tento svav mi připomíná toho Nepraktova zvěda, který hlásí generálovi::
"Sire, zprávy z bojiště jsou protichůdné: jedna tvrdí, že jsme byli poraženi na hlavu, druhá pak, že nás nakopali do zadele...."
Myslel jsem si, že na to lidi už za tu dobu přišli, ale nějak nepřišli (ostatně o tom vypovídá i stav diskuse k uvedenému článku): stačí, aby byl půl hodiny (a co teprve půl dne) některý multiplex vypnutý, nebo se některý program přesunul do jiného multiplexu, a už mi trhají všechny zbylé vlasy, aniž by aspoň některé z nich byly kdy zlaté. Nejsem Vševěd, jsou totiž programy, na které jsem se podíval jednou, a od té doby už nikdy, tak o nějakém přesunu často ani nevím. Přesto asi jde o programy jinými zjevně žádané.