Skylink-nové programy nejdou.
Moderátor: Moderátoři
Skylink-nové programy nejdou.
Nezměnilo se zase něco v nastavení anebo v dekódovacích kartách?
Začínám mít pocit, že jakmile mi doběhnou zaplacené měsíční poplatky pro Skylink, tak se ně asi vykašlu a spokojím se s pozemním signálem.
zjednodušeně napsáno - tento modul spolu s kartou ICE neumí dekódovat nově zařazené programy do nabídky Skylinku.
Dej sem fotku toho CI modulu, je pravděpodobné, že by pomohla jen jeho výměna za modul s dekodérem Irdeto.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Hifista píše:V době před osmi lety, kdy jsem satelit instaloval, ještě asi ani Skylink nebyl, takže ...
Začínám mít pocit, že jakmile mi doběhnou zaplacené měsíční poplatky pro Skylink, tak se ně asi vykašlu a spokojím se s pozemním signálem.
Áále byl - i když jako "Skylink" (v Česku) se jmenuje teprve od r. 2009 - pod touto značkou vystupuje poté, co ho odkoupila lucemburská společnost M7 groupe. Ještě předtím byl ale Skylink už na Slovensku.
Jeho předchůdcem ovšem byl nejprve fa TradeTec, s.r.o. (a ten byl už v r. 2006, možná i dříve - už si přesně nepamatuju), později pak CS Link
A nejsi sám - takto uvažujících je dnes hafo.
Zvláště když na pozemáku programů přibývá (a prozatím neplacených) a u SL (po geoblokaci) spíše ubylo, zatímco SERPO každoročně narůstá
Jak už jsem psal, budu hodně zvažovat po doběhnutí zaplacených poplatků o dalším setrvání u Skylinku a satelitu vůbec. Momentálně nehodlám vyhazovat minimálně tisícovku za nějaký certifikovaný CI modul. Při pozemním příjmu jdou výše uvedné programy bez potíží a to zatím stačí. Je ovšem zřejmě otázkou nedlouhé doby, kdy začne i na pozemním vysílání někdo rýžovat.