Já chci jen "pořádné" DVB-T2 - kde máš např. to mnou požadované (preferované) HbbTV? Nehledě k tomu, že příjem IPTV mám doma už 2x
Jaký STB DVB-T2
Moderátor: Moderátoři
máte někdo s tímto přijímačem zkušenností ?
v popisu jsou napsané "internetové aplikace", co to znamená ?
má to webový prohlížeč ???
Takže asi tak...
Na straně 23 manuálu je o tom krátká zmínka.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Settopbox chodí moc pěkně i v podmínkách příjmu slabého signálu DVB-T (ČT HD), jehož úroveň na vstupu byla na mezi, kdy při příjmu přes tuner TVP obraz téměř trvale kostkoval, zatímco ze settopboxu byl příjem bezchybný, a to v obou modulacích i všech třech kompresních formátech.
Na doplnění staršíhoi HD přijímače, dokud tedy není důvod k použití dekódovací karty, jen potvrzuje to, co jsem napsal už dříve, a to, že jeho vlastnosti převyšují cenu.
EDIT: Při ECO asi ne a vypadá, že při vypnutém stavu to není až tak obludné...
Takže bacha , tahle Alma zřejmě nemá ochranu proti zkratu. Ale teď to vyzkoušet nemůžu, protože je vše vyprodáno a v Blučině není ani kus.
Za provozu je jas displeje nastavitelný v jakýchsi stupních mezi 10% a 100% v menu JAZYK. Při nastavení na těch 10% je ten jas přijatelný a nijak výrazně neruší.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Hill píše:settopbox Alma 2800 HEVC
Tuhle věc jsem si na podzim koupil - disponuje to modulátorem (pevně nastavený na 9. kanál). Proto jsem si to i pořizoval, neboť "hlavní" TV doma mám Teslu Color 110 ST. Tak jsem se těšil, že vyřeším přechod na DVB-T2...
Vybalil jsem to, připojil a seznal, že modulátor tam je jen "do počtu". Na to se nedalo koukat!! Vyzkoušel jsem to ještě na C424 a C343. Stejný. Obraz hnus, hnus, hnus. Naštěstí jsem to kupoval přes net, tak jsem to ve 14 denní lhůtě stačil vrátit a stálo mě to jen jedno poštovný.
Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Na TV koukám přes stb DI-WAY 2200 (myslím) a to má s těmi zmíněnými televizemi obraz naprosto bezproblémový.
- Monogatari
ok1hga píše:znáte někdo SENCOR 5002 ???
máte někdo s tímto přijímačem zkušenností ?
v popisu jsou napsané "internetové aplikace", co to znamená ?
má to webový prohlížeč ???
Mám ho doma, připojit k netu jsem ho sice nezkoušel, ale pohled do menu potvrdil informace z návodu - aplikace na předpověď počasí a na poslech rádií. Žádnej prohlížeč.
Jestlipak v tý T2 budou vůbec něco takovýho dělat?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Přílohy
-
streamer.jpg- (83.03 KiB) Staženo 222 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA