Víš, jak je takový 12-15kilový trafo užitečný? Minimálně jako zarážka za dveře - anebo narafičený pod obrácenej kýbl uprostřed chodby, když jde někdo kdo má naváto v noci z koupelny. Vidí kýbl - HA JÁ SI KOPNU ...
Odděleno: K čemu se hodí trafák a malej byt...
Moderátor: Moderátoři
Odděleno: K čemu se hodí trafák a malej byt...
Víš, jak je takový 12-15kilový trafo užitečný? Minimálně jako zarážka za dveře - anebo narafičený pod obrácenej kýbl uprostřed chodby, když jde někdo kdo má naváto v noci z koupelny. Vidí kýbl - HA JÁ SI KOPNU ...
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Uvědom si, kolik zabere při průchodu žena o pár desítek kilo těžší a jak snižuje efektivní prostor malého bytu tím, že všude musí být chodba. Mě se to naštěstí netýkalo, u mě to proběhlo globálně...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jako sorry, ale v 2+1 je 20kg navíc skutečně námět k úvaze, kam se pak vleze osciloskop
A pak já teda nevím jak kdo, ale poctivě přírodní ženskej půvab je mi milejší než nějaká vyumělkovaná vychrtlá modelína, uřezaná a posešívaná hordou plastickejch chirurgů ...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Snad se to nezvrhne, já to mám skutečně se svojí ex vyřízený, zato jsem silně naježenej na systém, kterému vládnou asimetrické důchodkyně s předsudky. Není tam hrubka...
To víš, miluj bližního svého. Já nevím, co Bořkovi přelezlo přes čenich, já jemu stýblo nepřeložil - tak proč se do mě furt snaží vandrovat. Ano, já jsem rejpavej, ale že bych někoho extra nesnášel ... na to je zatím JEN JEDEN ADEPT. A ten sem naštěstí nemůže.p32 píše:Už se to zvrhlo. Bořek a Kadel na sebe prozradili, že se mají ještě raději než se zdálo.![]()
...