A co to udělat systémem provizí? Já Ti dám přesný návod a ty mi dáš "třeba" 10% z ceny opravy? Na nejlepší databázi pro servisy, která sdružuje servicemany z celé Evropy to tak funguje. Mám na mysli Euras.com. Za informace se platí! Několikrát jsem to tady psal, ale ještě jednou to připomenu. Ne vždy byly informace tak snadno k sehnání. Platil jsem za schemata i 150DM a pak jsem tu telku viděl jednou nebo dvakrát! V tomhle máte pozici nesrovnatelně lepší. Horší je cenový vývoj v poslední době, ale o tom už jsem taky psal, jenom to někteří nějak nechápou. Nakonec to bude stejné jako s mobily, nahraje se soft, možná se vymění nějaká deska a to bude vše. Zákazník to bude muset akceptovat, když ten systém pojede všude. A těch dobrodruhů co se pouští do složitých oprav bude ubývat, protože to nebudou zvládat technologicky. Kdo z vás bastlířů dokáže vyměnit PLCC pouzdro se stovkou vývodů? Jak dlouho bude trvat než se to objeví i v lacinějších telkách, co myslíte? Nemám nic proti bastlířům a vždycky jsem byl pro, aby si fachmani sdělovali informace. Ale má to své meze. Přeji hezký den.