DVD přehrávač

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Brzda

DVD přehrávač

#1 Příspěvek od Brzda »

Jaky dvd prehravac do 2500Kč? A aby umel i filmy typu divx, xvid. Popripade i USB vstup.
Miri

#3 Příspěvek od Miri »

Zkus třeba obyčejný Silvercrest z Lídlu. Mám ho asi 2. roky,cena byla necelých 1400, přehráno přes 1200. DVD, umí Div X, X VID, hromada CD a MP3, před tím byl Mustek - vydržel necelý rok, Pak jsem měl Panasonic - 3. měsíce a hotovo, nechal jsem se zviklat reklamama a zkusil jsem DVD recorder ORAVA - osudová chyba - 1. rok. Ani prachy jsem po roce a půl vůbec neviděl a asi už neuvidím. Mezitím další výhodný "DAR" DVD Recorder LG - po přehrání asi 160. DVD a vypálení tak 11. RW je absolutně v PR.... !!!!! Ty optiky jsou už vážně ale úplně....!!!! Už se mi chce opravdu řvát!!! Ono to není jen o těch plastových čočkách, které se při výrobě používají, ale spíš o technologii, kterou těch pár společností, co tyhle optiky vyrábějí. Nebudeme to rozebírat, ale rozdíl mezi stříbrem a hliníkem je opravdu hooooodně velký.
Miri
konosuke

#5 Příspěvek od konosuke »

jeden extrém: dvd Hyundai DV 2 P 201: po slevě 799.- Kč, prospekt udává: CD/CD-R,RW, SVCD,VCD,dvd, dvd+-R/RW,mp3,JPG.
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jirka »

když navštívíš http://www.tvfreak.cz/ , najdeš tam hned na úvodní straně recenze 13 DVD přehrávačů, to už si snad vybere každý :arrow:
tibi

#7 Příspěvek od tibi »

to je tazko povedat ktore je dobre a ktore ti vidrzi dlho tak ti poviem vsetko sa raz pokazi :D
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “