Sháním do zaměstnání - Servisáka zdravotnické techniky
Moderátor: Moderátoři
Sháním do zaměstnání - Servisáka zdravotnické techniky
Více info zde http://www.scherex.cz/aktualne/nabidka- ... -techniky/
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Schopnost komunikace se zákazníky - (musíš přesvědčit zákazníka, že máte další produkty, bez kterých se neobejde).
Ochotu učit se novým věcem - (dostaneš manuál a raď si).
Časová flexibilita - (zapomeň na vlastní organizování svého volna, svátek nesvátek, zákazník je důležitější).
Motivující finanční ohodnocení - (!!! základní plat mizerný, ale doženeš to přesčasy a prací ve volné dny).
Ze začátku samozřejmě bude jezdit s dalším servisákem.
Časová flexibilita
Tady nejseš u pásu nebo kanclu kde padne čtvrtá a je padla! Pokud máš někde rozdělanou mašinu a montáž se protáhne tak jí nenecháš na chodbě a jedeš domů - to je snad jasný ne ? Zase ale když je práce hotová tak je třeba ve dvanáct padla..
Schopnost komunikace se zákazníky
Komunikuješ ve špitále na montáži/servisu s doktory kteří s firmou udělají další kšeft - proto je dobré se nějak rozumně vyjadřovat.. Aneb zákazník má vždy pravdu . Vhodné je taky postupem času znát problematiku sterilizace a obsluhu mašin. Když se tě zákoš na něco zeptá aby jsi byl schopnej nějak odpovědět!
Nástupka je od 29.000 Kč
- jirka5
что это
???Што такое
Za takovou ruštinu bych ti dal pětku.....
Ovšem máš pravdu, u firmy, která hledá servisáka pro zdravotnictví by člověk předpokládal určitou úroveň myšlení a vyjadřování, mělo by tam být napsáno, podle kterého paragrafu archaické vyhlášky se požaduje kvalifikace.
Pamatuji se, že kdysi, když jsem šel (omylem) pracovat do zdravotnictví, musel jsem absolvovat speciální školení a zkoušky se zaměřením na zdravotnictví, sešla se kvůli tomu komise na KÚNZ. A to jsem byl jen kancelářská myš (naštěstí ne dlouho).
Proto se divím, že si tato firma taky nezajistí školení a zkoušky sama. Ono totiž něco montovat na operačních sálech nebo vyšetřovnách není opravdu žádná prča. Vyžaduje to hlavně odpovědnost, která asi nebývá vždy dobře zaplacena.
Vašek
Já jsem se setkal s názorem, že pokud někdo nastupuje k jinému zaměstnavateli, tak je na uvážení zaměstnavatele, zda zaměstnanci uzná nebo neuzná přezkoušení dle vyhlášky 50 z předchozího zaměstnání. Ale mohu se mýlit.VASEK_W píše:...Čili pokud je někde v inzerátech napsáno "platná 50-ka", tak ta přestane platit v okamžiku nástupu do toho nového zaměstnání. ...
Mně šlo o to, že slípka na osobním má nějakou povědomost o vyhlášce č. 50/1978 Sb. Českého úřadu bezpečnosti práce a Českého báňského úřadu o odborné způsobilosti v elektrotechnice, ale už jí nikdo neprozradil, že v té vyhlášce jsou i nějaké paragrafy. Tuším, že na té pozici by měl pracovat někdo, kdo vlastní nebo je schopen získat přezkoušení podle § č. 8 té vyhlášky.
Vašek