P.S. - Sendyxi, co máš proti Blackbirdu SR-71A???
Brum zesilovače
Moderátor: Moderátoři
P.S. - Sendyxi, co máš proti Blackbirdu SR-71A???
A kutilmile - nelituju tě
SR-71 startoval vždy z Birginghamu v Anglii a za dvacet minut už lízal naši západní hranici. Střihl to vždy od Bavorska a ve výšce 21km při rychlosti 3M to stihl taktak vytočit podél jižní hranice NDR a byl pryč, pátrači ani nestačili kreslit zásečky na planžetech. SR-71 měl na palubě skenovací zařízení a mapoval tak z oné výšky 155000km čtverečních směrem na východ. Jakmile byla eserka pryč obyčejně pak startovala U2 a ta se po stejné trase ve výšce 22km kousek od hranice pohybovala ještě dvě, tři hodiny. Pro nás radisty byl veget, pořád zákaz vysílání.
Aura Z1 je upřímně šajze á la 70. léta, něco asi něco jako žehlička na uhlí či auto na dřevoplyn. Jednostranná reklama s tím nic neudělá, a to platí o více podobných produktech.
Jak tak koukám, tak snad skoro každý elektronik zná Dvinu či Volchova osobně, nebo aspoň ze sousedního kasína
Sendyx píše:Jak tak koukám, tak snad skoro každý elektronik zná Dvinu či Volchova osobně, nebo aspoň ze sousedního kasína
Ani Dvinu, ani Volchova jsem nepoznal - ale Samechova /Argon, Xenon, Pautina, UGP-60 a VS-15 dohromady/ ano, a dost důvěrně - 13 měsíců jsem na něm hákoval 24hodin denně 7 dnů v týdnu nepřetržité služby. A když letěla SR-71A, můžu potvrdit, že byl pořádnej ŠRUMEC. Taky jsem na něm zažil začátek Pouštní Bouře - 17.ledna 1991 v půl jedný ráno...
A kutilmile - nelituju tě