Brum zesilovače

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#31 Příspěvek od EKKAR »

Společnost AuRa se sama představuje jako co nejvíce muziky za nejméně peněz - ale už jsem se setkal s názory, že je očesaná natolik, až to škodí. Velmi neortodoxní design například jejich gramofonu tyto názory podporuje. Některé komponenty mají velmi dobré - například regulátory úrovně s pevným děličem a přepínačem se 32 polohami. Celkově ale podle mých informací nejsou tak dobří, jak by chtěli.

P.S. - Sendyxi, co máš proti Blackbirdu SR-71A??? :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
svmbass

#32 Příspěvek od svmbass »

Blahé paměti, když jsem byl na vojně (1978-80) jako radista u PVOS, tak jsme my záklaďáci měli vždy radost z SR-71, protože nastal Artuš-Nedvězí, tzn. zákaz vysílání morzeovky.
SR-71 startoval vždy z Birginghamu v Anglii a za dvacet minut už lízal naši západní hranici. Střihl to vždy od Bavorska a ve výšce 21km při rychlosti 3M to stihl taktak vytočit podél jižní hranice NDR a byl pryč, pátrači ani nestačili kreslit zásečky na planžetech. SR-71 měl na palubě skenovací zařízení a mapoval tak z oné výšky 155000km čtverečních směrem na východ. Jakmile byla eserka pryč obyčejně pak startovala U2 a ta se po stejné trase ve výšce 22km kousek od hranice pohybovala ještě dvě, tři hodiny. Pro nás radisty byl veget, pořád zákaz vysílání. :lol: :lol: :lol:
Sendyx

#33 Příspěvek od Sendyx »

Já proti SR71 nic nemám, ale jeho části se škodofkou bych nekombinoval.
Aura Z1 je upřímně šajze á la 70. léta, něco asi něco jako žehlička na uhlí či auto na dřevoplyn. Jednostranná reklama s tím nic neudělá, a to platí o více podobných produktech.

Jak tak koukám, tak snad skoro každý elektronik zná Dvinu či Volchova osobně, nebo aspoň ze sousedního kasína :D
PCman

#34 Příspěvek od PCman »

Dal byc ti asi za pravdu ten před zes je hodně zašumělý(už se pracuje na actidupuIV) ale hraje to pěkně to co tady popisuju je slyšitelné od hlasitosti 8-X ale při reprodukci na gramofonu jsem se dostal na max 6 nejsem DJ abych to hrál do konce už i na hlesitosti 2 to hraje hodně hutně.Ale jsem puntičkář tak se snažím dostat tam kde to možná ani není možné.Ale asi jo když to bez kabelů a dalších komponentů nebrumí.
EKKAR

#35 Příspěvek od EKKAR »

Sendyx píše:Jak tak koukám, tak snad skoro každý elektronik zná Dvinu či Volchova osobně, nebo aspoň ze sousedního kasína :D

Ani Dvinu, ani Volchova jsem nepoznal - ale Samechova /Argon, Xenon, Pautina, UGP-60 a VS-15 dohromady/ ano, a dost důvěrně - 13 měsíců jsem na něm hákoval 24hodin denně 7 dnů v týdnu nepřetržité služby. A když letěla SR-71A, můžu potvrdit, že byl pořádnej ŠRUMEC. Taky jsem na něm zažil začátek Pouštní Bouře - 17.ledna 1991 v půl jedný ráno... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“