Ptačí zpěv
Moderátor: Moderátoři
Ptačí zpěv
Radix píše:Možná to byl přístroj Píp71, uvěřejněný v AR 5/72, str. 171.
Podle popisu imituje různé hlasy ptáků, cvrlikání vrabců, kdákání slepic, zpěv kanárů ...
Nešlo by sem hodit schemu ? Nie kazdy na fore je vlastnikom AR 5/72, str. 171. !!!
pavelvysl@seznam.cz.
Co se týká těch slepic,tak to by asi nebylo to pravé ořechové,už mám doma tři ženský,tak už nic shánět nebudu.
Vtáči spev
ondrej.benko@gmail.com
Radix píše:Během dne to naskenuju a případným zájemcům to pošlu mailem.
Nebylo by ale lepší pořídit si ty ptáky v originálu?
O několika slepicích bych věděl.
Niekolko silepok poznam aj ja ! Ale tie bohuzial nekodkodakaju ! Tak radsej posli tu schemu !
Doplnujem teda svoj mejl : int21h(zävinac)post.sk
Radix píše:Měli byste to tam mít.
Ať vám ten přístroj nepoškodí nějaký divoký kohout, nebo kocour!
Dik ! Uz to mam ! Celkom pekne a jednoduche zapojenie az na tu tlmivku a vyst. trafak !!! Ale i to sa da ked sa chce (velmi) ! Inak existuju aj hotove IO generatory roznych zvukov. Myslim ze su znacene nejak UM alebo HT neviem presne , ale su v tranzistorovom puzdre , ide vlastne o integ pamat s pesnickov a generator zvuku , su vyrabane s roznimi pesnickami neviem ci nieje aj nejaky s vtacim spevom. No najlepsie na tom je ze nepotrebuju ext suciastky !!!
- Gabca
- Kontaktovat uživatele:
prosim taky na mail.
Mohl by jsi mi taky zaslat schema toho zpevu.... Zkusil bych postavit pro andulku....
Predem diky.
Re: prosim taky na mail.
Gabca píše:Zdravim prosim prosim....
Mohl by jsi mi taky zaslat schema toho zpevu.... Zkusil bych postavit pro andulku....![]()
Predem diky.
A co když ta andulka naučí kdákat?
-
pajosek