Nabídka knih ke stažení

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Sendyx

#226 Příspěvek od Sendyx »

Nemáš náhodou "Výroba elektronek a zářivek" ?

BTW, co používáš na čištění scanů?
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
elped77

#227 Příspěvek od elped77 »

Sorry, nemám.
Na čistenie používam ScanTailor Advanced
https://github.com/4lex4/scantailor-advanced/releases

fórum:
https://forum.diybookscanner.org/viewto ... =21&t=3455

Existuje aj originálna a staršia verzia po česky a slovensky, nemá však toľko upravovacích možností.
http://scantailor.org/
serviceman

#228 Příspěvek od serviceman »

Obrázek 17MB, PDF, jen 3 měsíce.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
ok1hga

#229 Příspěvek od ok1hga »

tady je celá knihovna, možná pro někoho velmi zajímavé . . .
https://www.ulozto.cz/!lr8GJ92isQav/ele ... -knihy-rar
doporučuji před stažením rozbalit obsah archivu . . .
celé to má cca 2GB !!!
serviceman

#230 Příspěvek od serviceman »

Tady je obsah toho archivu
Přílohy
2018-04-18_7-21-41.png
(166.42 KiB) Staženo 105 x
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Celeron

#231 Příspěvek od Celeron »

300KB/s to je fofr. :( Píše mi to 210 minut ale pochybuju...
Díky za tip.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron

#232 Příspěvek od Celeron »

No to jsou mi věci. Začal jsem po 8 hodině a když jem se koukal v 10:50, tak už to bylo stažený. Takže podstatně dřív. Většinou to je spíš opačně.
Asi polovinu z toho jsem nikdy neviděl, to je čtení do konce života. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#233 Příspěvek od EKKAR »

Bejvávalo. Šlo i bez registrace tahat až 10 souborů naráz a kapču vošišlal bleskově. Navíc se dalo pootevírat a do "zásobníku" FRD uložit nakopírováním URL adres až několik stovek položek. Stačilo nechat přes noc, stáhnul desítky GB.
Teď?
Kapču nevošišlá, na Uložto mají novej script a autor FRD ho ještě nedokázal obejít. Musí se ručně zadávat na každej soubor extra.
Počet současnejch stahování kontrolujou, jak se zapne víc jak jeden soubor naráz, hned to vyhodí chybu.
Když otevíráte z vyhledanýho seznamu víc položek, po cca 20 otevřenejch tabech se to sekne a Uložto vyhodí hlášku "Byl překročen počet požadavků na stránku, zkuste to prosím později" - a dokud neproklikáte obrázkovej identifikátor stylu "Nejsem robot - klikněte na všecky políčka obrázku, kde jsou výlohy", máte na všech otevřenejch tabech jen tu mizernou hlášku.
A když už se vám to podaří a nakopírujete do FRD všecky požadovaný URL, tak vám to stejně Uložto po asi hodině sekne s hláškou "Soubor je nedostupný" načež všecky další předvolený stahování vám zablokuje taky... Prostě tímhle chtějí donutit všecky lidi, aby přešli na registrovaný, neanonymní a hlavně placený služby, svině jedny svinutý - samozřejmě pro lepší kontrolu kdo co sosá a pak aby se mu mohly buď regulovat přístupový práva (v tom horším případě), nebo minimálně cíleně nasrat na screen reklama ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
EKKAR

#234 Příspěvek od EKKAR »

Jo, dřív jsem s FRD z Uložto sosal těch 10 souborů naráz součtovou rychlostí kolem 3M - a jak říkám, dalo se to nechat přes noc s nastavením "Vypnout PC po ukončení stahování". Ráno jsem vstal, PC vypnutý, soubory v zásobníku na disku. Dneska u toho musím dřepět jak Kajínek na Mírově, čumět na monitor kdy mi zas vyskočí subvokýnko s kapčou, abych ji tam zadal, navíc to postrádá možnost volby "Jiný obrázek", když je kapča blbě rozlišitelná - a když 3x za sebou "chytneš" podobně de bilní obrázek a netrefíš se přesně do velkejch a malejch písmen, Uložto tě blokne jako že jseš robot a musíš si dát několik hodin voraz, než tě zas nechá něco sosnout - nepomůže ani stažení jinýho souboru přes prohlížeč, to se ti sice podaří, ale FRD to přístup neumožní. Prostě nějakej hajzl jim nabonzoval, jak mají FRD zablokovat a tím v podstatě jeho výhody degradovat až na úroveň postupnýho stahování po jednom fajlu z prohlížeče ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
FHonza

#235 Příspěvek od FHonza »

EKKAR píše:... navíc to postrádá možnost volby "Jiný obrázek" ...

Ne že bych se jich chtěl nějak zastávat, ale je tam. Roky pořád stejně.
Přílohy
ulozto.gif
(9.17 KiB) Staženo 3 x
Ruprecht

#236 Příspěvek od Ruprecht »

Jo, je tam, ale jen na webu, neukáže se při stahování přes FRD, o čemž byla řeč.
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
masar

#237 Příspěvek od masar »

Až na tu "kapču", která ovšem na ulozto nehrozí zaškrtáváním výloh, jak tady ekkar straší, to jede "jako zamlada".
Přílohy
FRD.png
(53.32 KiB) Staženo 15 x
EKKAR

#238 Příspěvek od EKKAR »

Tak si zkus těch tabů s jednotlivýma souborama otevřít třeba 30 nebo klidně i víc - typicky když stahuješ výběr písniček jednoho interpreta a chceš si to urychlit - a uvidíš, jak rychle ti "vyběhne" to hlášení o omezení počtu požadavků. A aby ses ho zbavil, tak musíš dokázat, že nejseš robot - to jsou ty dopravní značky, výlohy, auta ... a další vosloviny na fotkách, do kterejch musíš klikat. Kdo tahá jeden - dva soubory denně nebo jeden za měsíc, ten to nezjistí, když si ale chceš sosnout třeba celou diskografii Abby nebo Queenů ve FLACu - a najdeš tam víc stejnejch souborů, ze kterejch si chceš po stažení sám vybírat, takže je chceš stáhnout všecky s tím, že nehodící se zase vymažeš, najednou zjistíš, co ti Uložto umí hodit pod nohy, jen abys to sosání měl co nejsložitější. A Free Rapid Downloader je ti v ten moment platnej jak mrtvole hubertus ...
termit256

#239 Příspěvek od termit256 »

Mel jsem jakysi sotware kde sis nasbiral kredity rozpoznavanim tech obrazku v dobe kdy nemuzes delat smysluplnejsi praci napr. kdyz stojis v kolone apod. No a kdyz pak stahujes, nemusis ty obrazky opisovat - delaji to jini ucastnici tohoto systemu. Ty kredity se daly i koupit. Bohuzel uz si nevzpominam jak se to jmenovalo, ja to nakonec nepouzival protoze zas tolik nestahuju.
masar

#240 Příspěvek od masar »

EKKAR píše:Tak si zkus těch tabů s jednotlivýma souborama otevřít třeba 30 nebo klidně i víc...
Tak takovej megaloman skutečně nejsem. A užitečnost FRD je prokázána, ikdyž třeba ne na 100%. Ale určitě ke stahování 30 souborů nepoužíváš webovou stránku. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“