Poptávám člověka který rozumí autům
Moderátor: Moderátoři
Poptávám člověka který rozumí autům
Čeká nás nákup osobního auta do 35 tis. ( bohużel momentálně vic není) a auto potřebujeme k práci
.
Vím,że za tyto peníze neseženeme zázrak,ale zase nechci koupit napucovanou shnilou plechovku,na které odchází motor.
Hledám prostě někoho, s kým bych mohl řešit,když najdu inzerát s autem a on řekl,k tomu svoje a pak tam semnou za úplatu jel osobně.
Jsem z Brna a i auta zatím hledám po Brně.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nic jsem nikomu nevyčítal. Je to o lidech.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Já samozřejmě chápu,že spousta závad se nedá jednoduše zjistit.některé se projeví až po čase a některé jsou skryté.Znám to z elektro oboru.
Taky nejsem jeden z těch ,co by si pak stěžoval jak tu bylo zmíněno.
Jde mi jen o to,nekoupit auto,které už mělo být ve šrotě. Proto se obracím s prosbou na někoho v tomto směru znalého co ví.
Za tyhle prachy si vyber něco prodaného v ČR, které bude třeba po třetím-čtvrtém (dlouhodobějším) majiteli (aby nechodilo z ruky do ruky) a bude půl roku po technické. Samozřejmě počítej s tím, že u téhle cenovky se toho každý zbavuje, aby to jakž-takž prolezlo technickou, protože by následné opravy navýšily cenu na dvojnásobek a to už by bylo neprodejné. Kdybys měl požadavek, aby to prošlo i tobě přes další STK, tak do toho budeš muset vrazit ročně aspoň 10 tis.
Ale jestli to bude auto kvůli práci, budeš používat odečty a nebude se ti chtít do něj investovat, tak se ho max. za rok a půl zbavíš.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- radioelectrum
aligator píše:Dobrý den,
Čeká nás nákup osobního auta do 35 tis. ( bohużel momentálně vic není) a auto potřebujeme k práci
...
Promiň - ale auto s cenovkou 35 tKč už v dnešní době opravdu má bejt ve šrotě ...aligator dál píše:...
Jde mi jen o to,nekoupit auto,které už mělo být ve šrotě. Proto se obracím s prosbou na někoho v tomto směru znalého co ví.
A kutilmile - nelituju tě
- forbidden
- Kontaktovat uživatele: