Katalógy súčiastok Tesla (1983 - 1989)

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
VonBahnhof

#31 Příspěvek od VonBahnhof »

I já velice děkuji, krásná práce. Nechci remcat, ale ve třetím dílu (obě verze) mi nefungují některé záložky (zejména hlubší úrovně). Přijde mi, že to muselo dát dost práce a tak je to tak nějak škoda...
Husky_NR

#32 Příspěvek od Husky_NR »

Zdravím, č.2 mi chýba do zbierky. Nemáte ho niekto náhodou napredaj?
Florian

#33 Příspěvek od Florian »

Děkuji.Hezká práce......
Stribrnak

#34 Příspěvek od Stribrnak »

Díky moc. Záslužná práce!

Stribrnak
elped77

#35 Příspěvek od elped77 »

Pridaný Tesla katalóg: Číslicové integrované obvody.
sinclair

#36 Příspěvek od sinclair »

Tohle je vážně prvotřídní práce!
Když kolikrát vidím ty "skeny" - nakřivo rozevřené stránky knížek opráskané podprůměrným foťákem, křivé a zkreslené, tak si říkám - no škoda času i prostoru na takovou prasečinu.
Onehdy jsem hledal "Nf zesilovače 4 - Zesilovače Leach a jejich doplňky" od Vojty Voráčka, nějakou drobnost jsem tam odsud potřeboval.

No nebyl jsem fakt štont najít na uložto nějakou rozumně rovnou verzi, co by byla nejenom čitelná, ale ze které by šel aspoň odhadnout rozměr desky a motiv rozumně překopírovat. Všecko, co jsem různě měněným klíčovým slovem našel -a že jsem zkoušel kdeco- všecko stálo za psí hovno. Rychlovky foťákem, rovně a ze skeneru ani jedna snad z osmi nalezených verzí, co jsem našel. Osm verzí téhož, ale asi tak 20 různých a různě velkých souborů - smradi si to kradou jeden druhému - jen to trochu jinak označí, upraví rozlišení či přidají svůj nick a je to tam rovnou 20x, všecko ve stejně mizerný kvalitě.

Já vážně nevím - tak když už tomu šušni obětují ten čas /anebo peníze za knihovnu či originál/, tak proč to kurwa ti sráči dobra a spasitelé světa neudělají aspoň trochu pořádně ???
Jen z cvičných důvodů jsem zkoušel najít i další díly té tetralogie Nf zesilovače. Všecko, co jsem našel, bylo ještě otřesnější, než ten 4. díl, co jsem hledal.
Pak mě napadlo zkusit najít "OZ pro obyčejné smrtelníky" od pana ing. Belzy. Tu knížku jsem si koupil, protože se mi líbila svým stylem a pokládám ji za výbornou a pochopitelnou publikaci i pro ty šušně, co v životě operák neviděli a nedělali s ním.
Naprostá katastrofa, zase jsem nacházel jen našikmo rozevřené stránky a foťák..
Takže velký díky za to, co dělá elped.
rnbw

#37 Příspěvek od rnbw »

Skusal si niekedy skenovat knihu? Aby to bolo rovne, tak by si ju musel rozrezat na jednotlive listy. Alebo pouzit skener za pol melona eur, co sa pouziva na digitalizaciu historickych knih.
EKKAR

#38 Příspěvek od EKKAR »

Nemusel bys ani jedno. Stačí skener za pár tisíc, akorát s tím skenováním a následnou úpravou si musíš dát hodně manuální práce. A to ti šušňožroutové rozhodně nedělají. On totiž existuje i soft, kterej umí zkreslení způsobený rozevřením knižní vazby vykompenzovat a zobrazení srovnat, pokud se nemejlím, tak demo nebo možná i trial je dostupnej na Stahuj.cz a Slunečnici.cz, takže výmluva na zkreslení způsobený foťákem neobstojí. Já ho teda nemám, ale moje skeny vypadají doufám mnohem líp ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#39 Příspěvek od rnbw »

Existuje napriklad ScanTailor, co je open source SW (takze ziadny trial a podobne nezmysly). Ale j***t sa rucne s kazdou stranou, to sa fakt oplati.
elped77

#40 Příspěvek od elped77 »

S programom ScanTailor Advanced som to inak upravoval. Všetko je automatika, ručne dokončujem max. 20 perc. strán. Perfektný soft (má podporu OpenGL pre VGA, úprava zdeformovaných stránok z foťáku, ...) - skúsim neskôr urobiť videonávod.
Skeny veľkých Tesla katalógov by som mal mať hotové koncom mája, rok radšej nehovorím :-).
patrikvarga

#41 Příspěvek od patrikvarga »

elped77

#42 Příspěvek od elped77 »

Starý ScanTailor je už niekoľko rokov bez podpory, návod je len všeobecný.
ScanTailor Advanced (opensource): https://github.com/4lex4/scantailor-advanced/
Návod grécky je na https://www.youtube.com/watch?v=l_wxUJFEZLI

"OZ pro obyčejné smrtelníky" som stiahol, chcem to prerobiť na čb print verziu (je to strašne blbo ofotené, do konca mája by som to mohol stihnúť upraviť a vyčistiť :roll:).
EKKAR

#43 Příspěvek od EKKAR »

Na Uložto jsou volně přístupný 2 verze "OZ pro obyč. smrtelníky" - jedna má asi 16MB a to je děs běs hnus, druhá v barvě s velikostí cca 76MB je ucházející, i když teda žádnej extra lůmen to taky není.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
patrikvarga

#44 Příspěvek od patrikvarga »

Veď to je skoro to isté ako ,, Punčochář - Operační zesilovače v elektronice ,,
tiež na uložto.
Alebo Amaro KE 3/96.
termit256

#45 Příspěvek od termit256 »

Cislicove integrovane obvody tesla - IO pro mikroprocesorovou techniku - 220 stran
Myslim ze tenhle katalog tu jeste nebyl. Abych nezakladal nove vlakno, soupnul jsem ho sem, pokud to nevadi.

https://uloz.to/!HWoBUbxfwn6r/cislicove ... chniku-pdf
Přílohy
cccc.JPG
cccc.JPG
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“