DRLFOG - denní světla s mlhovkami

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cosotrax

DRLFOG - denní světla s mlhovkami

#1 Příspěvek od cosotrax »

Zdravím, koupil jsem DRL s mlhovkami

https://www.levnealarmy.cz/eshop/osvetl ... ogace.html

Namontoval jsem, DRL fungují ok, po zapnutí hlavních světel se objeví 12v i na kabelu napájející mlhovky - kontrola žárovek v mlhovkách, a mlhovky na těchto světlech začnou blikat jak strobokopy (jednotka drl se s tím neumí vypořádat). Co je potřeba kde přidat ?
Vadnou žárovku hlásí auto jen na diagnostice, takže to je v pohodě, spíš mi jde o to blikání. Blikat přestanou až po zapnutí mlhovek - pustí se proud.

Původní mlhy jsou H11, každá strana je napojena zvlášť, pravou jsem zrušil - použil jsem kabely pro DRL, z levé jsou napojeny obě teď led mlhovky.
denis15

#2 Příspěvek od denis15 »

Zkus ten kabel k mlhovce zatížit žárovkou 12v proti kostře. Už jsem něco podobného zažil. Jde oto, aby těch 12v bez rozsvícení mlhovek zmizelo.
cosotrax

#3 Příspěvek od cosotrax »

s žárovkou to nedělá, h11 jsem naměřil 0,05ohm. Zkoušel jsem nejmenší 1ohm odpor co jsem našel, stáhlo to na 5v ale to je stále málo. Žárovku tam dávat nechci, spíš bych to rád řešil asi nějakým odporem nebo něčím, ale bojím se že klasický malý odpor tam po zapnutí mlhovek shoří a nevím jaký výkonový tam dát
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“