Neotáčí se horní rameno.Voda už slabě vytéká ze spodu myčky,před vedením nahoru.Ve vedlejším otvoru pro spodní rameno teče voda normálně.Čerpadlo by tedy mělo být v pořádku.
Drain pump je vypouštěcí čerpadlo, pokud to má rozdělovač, tak ho najdeš tak, že se v myčce podíváš, kam vede výstup oběhového čerpadla (to snad najdeš) a kam vede přívod ke spodnímu a hornímu ramenu. Mezi tím se musí nacházet rozdělovač. Prostě jdi po hadicích.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Jenže já nevím,jestli to má rozdělovač.Je to stará myčka,která nemá možnost pustit jen spodek nebo vršek.V tom schématu na str.4 jsem nic takového nenašel.Nechci rozdělat myčku,když nevím co hledám a jestli to tam vůbec má být.
Tak přehodnoť přístup a rozdělej to. On to zase takový boj nebude, zezdola bude nějaký kryt, co půjde dolů a když pak myčku položíš, uvidíš do toho docela dobře. Pak jdi po hadicích a rourách a hledej, co je neprůchozí. Při pokládání myčky z toho může někde téct voda, tak pozor, ať nenateče někam do elektroniky. Obvykle pokládám myčku na záda, to zůstane voda ve vaně. Pokud to má labyrint, může ale téct z něj.
A není to jedno? Když zjistíš, že je vešketé potrubí průchozí, a případný rozdělovač čistý, můžeš zkusit rozdělovač přestavit, pokud z něj jde demontovat pohon a vyzkoušet, jestli se horní rameno rozběhne. Pokud ano, vyzkoušíš pohon a zjistíš, jestli neběží, nebo nedostává napájení. Někde jsem viděl obrázek, že je v tom motor a mikrospínač ovládaný vačkou. Tak např. pokud mikrospínač domikrospínačoval, mělo by to být celkem řešitelné. Do díla se musíš dát ty, na absenci dokumentace a nutnost u toho myslet je třeba si zvyknout