Parkování

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kbulda

Parkování

#1 Příspěvek od kbulda »

Dnes jsem byl v Mladé Boleslavi. Parkoval jsem na Náměstí Republiky.
Platil jsem v automatu parkovné 1 hodina / 2,- Kč.
Proč to někde jde za tuto cenu a jinde jsou nenažraní ?
Přílohy
parkovné MB.jpg
Parkování 1 h / 2,- Kč
(53.44 KiB) Staženo 117 x
PotPalo

#2 Příspěvek od PotPalo »

U nás v BlbistÁne sa tiež vyskytujú také nenažrané svine. Na verejné parkovisko si jedného dňa osadili závoru, a vyberajú 2 eurá za hodinu. Pritom nič nerobia, parkovisko samá diera, strážené tiež nieje. Kto im to povolil a ako získali to parkovisko (určite si ho prenajali od štátu za 1 euro na 20 rokov, veď známosti, úplatky a pod...), to nieje isté...
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

A není to nějaká chyba? 20,-/hod mi přijde realističtější. Nejmíň jsem platil ve Vyškově - 10,-/hod. V Brně na ulici i 60,-/hod. :evil:
kbulda

#4 Příspěvek od kbulda »

Platil jsem tam takhle už potřetí. Až tam zas pojedu, tak ten automat vyfotím.
Ondra2

#5 Příspěvek od Ondra2 »

Není to spíš tak, že je to do 10:00 zadarmo a platil jsi jenom ty 4 minuty?
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Prva hodina 2 Kc, kazda dalsia 20 Kc:
http://www.mpdmb.cz/index.php/cenik-sluzeb/parkoviste
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hubert_79 »

Tak jsem koukl na stránky Parkovacích domů MB. Dle cen je první hodina za ty 2,- Kč a každá další za dvacku.
Zdroj: http://www.mpdmb.cz/index.php/cenik-sluzeb/parkoviste
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Celeron

#8 Příspěvek od Celeron »

Když potřebuju něco v centru Hradce Králové, tak parkuju na střeše obchoďáku Atrium. První hodina zdarma, další snad jen 10 kaček. Za hodinu se toho stihne celkem dost. Před časem byly zadara první dvě hodiny. Všude kolem je placený parkování za několikanásobně víc.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mysteri

#9 Příspěvek od Mysteri »

Kuva, kluci, u Vás je to furt lacné a ešte máte k tomu vyššie platy. U nás je už štandart 1€/hod. v malých mestách. Nie je problém na SK 2 a viac €/hod. A teraz si to prepočítajte v kurze na tie vaše chechtáky.... :roll:
Celeron

#10 Příspěvek od Celeron »

Proto nechcem euro. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zaky

#11 Příspěvek od Zaky »

To je ta výhoda přijetí eura, všechno se skokově náležitě zdraží a pak už se všichni navěky vezou ve sr***ách tak, jak Deutschland káže. Nějak jsem rád, že tu to euro nemáme a doufám, že to ještě nějaký čas vydrží. Když se mezi jednotlivými státy užívajícími euro nemůže hýbat kurz, může se jen přelévat objem eur, což pak nutně vede k tomu, že někde eura zmizí, viz. třeba Řecko. A další legrace je, že ti rovnější členové si mohou tisknout barevné papírky dle libosti, čímž ty ostatní, kteří jsou tak rovní, že toto nemohou, vesele vysávají i v případě, že by u nich těch eur dostatečně neubývalo samo. Je to celé hnus velebnosti.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Mysteri

#12 Příspěvek od Mysteri »

To o tom zdražovaní pri prechode na € nie je pravda. Tie ceny napr. za parkovné, (a nie len parkovné) boli u nás veľké oproti Vám už za čias platnosti našich, graficky krásnych bankoviek. :wink: A verím tomu, že keby aj naďalej u nás platila naša ,,bryndzová mena", tak by sme tie ceny mali rovnaké, ako teraz. Je to všetko iba o ľuďoch. Či už vo vláde (u nás mafii jedného topoľčianskeho boľševika), či už vo vedení síce nadnárodných, ale predsa len u nás riadených NAŠINCAMI Billách, Kauflandách a pod. A k zdražovaniu za energie, bývanie, a vlastne všetkého, by došlo tak, či tak. Máme teraz akurát tú výhodu, že nemusíme pri cenách rátať toľko núl, ako teraz Vy.... :lol: Furt ste na tom lepšie, ako keď som bol v 1991 na služobke v Pšonsku a za kávu som platil toľko, že tie nuly som nevedel zrátať na tých ich papieroch :lol:
PotPalo

#13 Příspěvek od PotPalo »

Všetko je to začarovaný kruh. Jožko zdražie chlieb, lebo chce zarobiť viac. Na to zdražie Ferko topánky, aby mal na chlieb. Potom zdražie Miško mlieko, aby mal na topánky na chlieb. A ten, čo chcel zarobiť na chlebe zarobí, ale všetko je zrazu drahšie, takže v dôsledku nezarobil o nič viac. Akurát úspory sa týmto znehodnocujú.

Koľko stojí v CZ kopček zmrzliny? Kto si pamätá 1 Kčs ešte zo socíku, teraz tu v BA je to miestami už rovnaké: 1 euro.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#14 Příspěvek od PeteBurns »

Presne tak, s € to nema nic spolocne, to, ze ho krajiny naokolo nemaju, je iba nevyhoda - ako pre nich, tak aj pre ostatnych...A kto si mysli, ze bez € je lacno, nech pride do Norska, sa z tych cien v NOK aj økøkøti :lol:
PotPalo

#15 Příspěvek od PotPalo »

Jediné riešenie by boli pevné ceny, ako za bývanie, tak za tovar, tiež pevné platy. Samozrejme rovnaké v celej EU. Ale to už nieje "capitalists compatible". (akákoľvek podobnosť so socíkom je čisto náhodná)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“