Tiskárna EPSON Stylus 800 ESC/P 2

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kondor

Tiskárna EPSON Stylus 800 ESC/P 2

#1 Příspěvek od kondor »

Zdravím,pánové.Mám jeden problém s mojí starší tiskárnou Epson Stylus 800.Nedávno mi zazpívala,že je prázná patrona na inkoust-INK OUT.Tak jsem koupil novou/origoš EPSON/ a dal ji tam.Zkušební stránka v pohodě,druhý den opět zpívala že je INK OUT.Už jsem ji celou rozebral,vyčistil vše co se dalo a stále mi zpívá INK out.Neměl někdo podobné potíže?Nevím co s ní,jestli zahodit nebo co?Díky Vám moc za každou radu
riker
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od riker »

Tož toto mi dělala moje HP920, po výměně ink. kazet ukazovala stále 0%, na netu jsem vygooglil reset pomocí tlačítek. Nicméně nepomohlo ani to. Až nakonec zabralo odebrat daný hw ze systému a znova nainstalovat. Na světě existuje jen jeden legální počítačový vir, a to ten z laboratoří Majkrosoftu :lol:
Raptor181
Moderátor

#3 Příspěvek od Raptor181 »

Kondor
existuje na to solution. Je treba program a patricny HW za par korun a kazeta ide ako oci.

Vsetko mame a je plne funkcne... :wink:
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Honza_dy

#4 Příspěvek od Honza_dy »

Na www.slunecnice.cz měli v sekci utility nějaký prográmek co uměl kazety resetovat přes počítač a ještě spoustu jiných věcí. Zkus se tam podívat...
Honza_dy

#5 Příspěvek od Honza_dy »

kondor

EPSON Stylus 800

#6 Příspěvek od kondor »

Raptore,můžeš mi o tom povědět něco víc?Nikdy jsem nic takového neřešil,vždy jsem jen vyměnil patronu a byl klid.Díky
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“