práce ve vývoji Siemens, Praha Stodůlky - zkušenosti?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
RayeR
Kontaktovat uživatele:

práce ve vývoji Siemens, Praha Stodůlky - zkušenosti?

#1 Příspěvek od RayeR »

Snad to není proti nějakým pravidlům, ale napadlo mě sem napsat, jestli tu náhodou nechodí někdo, kdo je tam zaměstnaný nebo tam má nějaké známé. Více prosím když tak do SZ.
_luky_

#2 Příspěvek od _luky_ »

Pár let jsem tam dělal, pár lídí v různých divizích tam znám. Ale řekl bych, že je ti to k ničemu. Teď je takový nedostatek lidí, že protekci nepotřebuješ. A ve zkušební době se stejně ukáže, jestli se tam hodíš.
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RayeR »

Ne, protekci fakt nepotrebuju, uz mam finalni nabidku (ale i od jinych firem-vybiram), spis me zajima atmosfera na pracovisti a tak.
_luky_

#4 Příspěvek od _luky_ »

Když budeš chtít, lze tam zůstat do důchodu. Atmosféra na pracovišti je dost závislá na divizi a nadřízeným, tj. v každým kanclu to bude jiný. Musíš to prubnout, za 3 měsíce snad uvidíš.
A nebo instruktážní video - stáhni si film "Kouř".
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lukas-Peca »

Věřil jsem, že film Kouř zůstává aktuální jen ve státních organizacích.
petula
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od petula »

_luky_ píše:Pár let jsem tam dělal, pár lídí v různých divizích tam znám. Ale řekl bych, že je ti to k ničemu. Teď je takový nedostatek lidí, že protekci nepotřebuješ. A ve zkušební době se stejně ukáže, jestli se tam hodíš.

Mne tam také lanařili, ale pro mne to je šíleně dalkeko. 2 hodiny tam a 2 hodiny zpět.
Nevíte o něčem - vývoj hardware, měřící přístroje, automatizace, na východním okraji Prahy? Kdysi tu byly Tesly a výzkumáky, ale to vše zaniklo.
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RayeR »

A odkad jezdis? Ja i kdyz sem v Praze, tak mi to na druhy konec Prahy, kde sou ty vsechny technologicke firmy, trva skoro hodinu, takze dele nez kdybych byl mimo Prahu ale na spravnem konci. Na severovychode v Pocernicich sidli Devcom, muzes zkusit, prace by to byla asi zajmava, ale kapanek otrokarske podminky me nepresvedcily.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“