Březová překližka
Moderátor: Moderátoři
Březová překližka
Popřípadě i nahrubo nařezaná, už bych to doma nějak zbastlil.
Máte s nakupováním tohoto materiálu nějaké zkušenosti?
Běžní stolaři a truhláři i hobby markety na mě při podobných dotazech samozřejmě čumí jak vyvoraný myši.
Znají jenom dřevotřísku, dřevoštěpkový desky, vodní-šalunkovou, obyč bukovou či "vozíkovou" překližku a podobný těžký odvozeniny.
Uvítal bych i tip na dílnu v rádiusu tak 30km, co by byla ochotna z tohoto lehkého materiálu vyrobit skelety. Sice poměrně velkých beden /1450x780/ ale klasického formátu a malé hloubky.
15mm na skříň i zadek a 19mm předek stačí z toho důvodu, že tam bude pak použitý sice velký počet, ale velmi lehkých reproduktorů, navíc odříznutých elektronicky ve vestavěném zesilovači už na 80Hz.
Díky za tipy.
-
petrfilipi
Mám s Domestavem jen ty nejlepší zkušenosti, zdarma mi to dovezou na jejich pobočku kousek od ségřina domu. Je možné si zadat i přesné rozměry (aspoň u bukové spárovkové desky, kterou jsem objednával já), ale rozměry úplně přesné nebyly. Spíše, pokud máš možnost řezání, doporučuji koupit buď celou desku anebo o trochu větší díly a nařezat si to sám. To víš, co si člověk neudělá sám, to přesně nemá.
A tady toho mají taky dost: http://www.raj-dreva.cz/produkty/preklizky/ .
Petr
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!