Přesměrování URL
Moderátor: Moderátoři
(napadlo mě dát product.php s tím kódem do kořenovýho adresáře a stejně to nefunguje, i když zruším přesměrování v .htaccess...)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Možná hledáš spíš toto:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^elektroworld.h51.eu [NC]
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) http://www.ebastlirna.cz/$1 [R=301,QSA,L]
To je příklad z doby, kdy jsme se "stěhovali"...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
jura80 píše:Jé, díky. A kam to mám nahrát? Já fakt nevím. Zatím jsem všechno na eshopu řešil metodou pokus- omyl, včetně třeba překopání faktur na neplátce DPH a spoustu dalších věcí...
(napadlo mě dát product.php s tím kódem do kořenovýho adresáře a stejně to nefunguje, i když zruším přesměrování v .htaccess...)
Ten system, co tam teraz mas, pouziva asi tiez mod_rewrite, takze je mozne, ze sa k tomu product.php vobec nedostane.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Takže ti, co měli podobnej htaccess mají najednou přístupný adresáře, a ani o tom neví...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Kód: Vybrat vše
RewriteRule ^product.php?$ http://aesobchod.cz [QSA,R=301,L] Je to lepší než nic.
Používám Prestashop. To přesměrování se dá řešit přímo v nastavení konkrétních produktů, ale dřív jsem nebyl dostatečně prozíravým, a teď už je pozdě. Jinak je taky prestashop fórum, ale tam standardně nikdo moc neporadí. Jsou tam spíš tací ajťáci, co tu prestu dělají za peníze. Pořád se tam třeba mnozí vyptávají na stejný věci, ale odpovědí se nedočkají (páč jsou na vyřešení třeba placený moduly).
Jinak .htaccess je samozřejmě povolený.