Textovky Android 5.1
Moderátor: Moderátoři
Textovky Android 5.1
Nejde tohle ukládání textovek někde nastavit aby se ukládaly v časovým pořadí? Nebo jak na to vymazání v rámci konverzačního bloku?
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- PCmaniac99
SMS
PCmaniac99 píše: Zprávy se řadí podle času přijetí ale jsou seřazené do konverzace.
Nojo, jestli to dělá koverzace a v nich to řadí podle času, tak to mám a to právě nechci. Já potřebuju aby se SMS skládaly podle času jedna za druhou bez ohledu od koho jsou.
Jako to dělaly starý Nokie.
A kutilmile - nelituju tě
Ono to souvisí s počtem zpráv, které se dají uložit. Kdysi to bylo jen 10 zpráv, to mi tedy od samého počátku velmi nestačilo, ale těch deset zpráviček opravdu nemělo smysl nijak třídit. Dnes, když jsou jich v přístroji stovky až tisíce, by už "jedna hromada" byla velmi nepraktická.
Spousty novinek nemusím, ale tohle je dle mého opravdu užitečné.
Ještě doplním. I ty konverzace se řadí dle aktuálnosti, takže přehlédnutí SMS prakticky moc nehrozí. Už se mi to tedy stalo, ale to jen v případě, že SMS třeba v důsledku nedostupnosti signálu, přijde o den a více později, přičemž už stačilo dojít několik novějších.
Je to jen drobný nedostatek celkem slušně fungujícího systému. To staré řazení má větší nedostatky, jen jsme na ně už (byli) zvyklí.
Když už tak chválíte ty konverzace, jdou Vám v nich mazat jednotlivý zprávy?
App Chomp SMS. Funguje dobre i ve verzi zdarma ale po zakoupeni asi za 20kc je to pak to prave orechove. Oci uz nejsou jako drive a s touto app jsou pro me sms opet bez problemu citelne.
Jeste k tomu razeni sms. kdyz otevru konverzaci tak ta nespodnejsi sms, pak uz mam okenko pro psani sms, je nejnovejsi a pohledem nahoru, posunem prstem po displeji dolu se posouvam k tem starsim.