Nečitelná fleška ale jen někde.
Moderátor: Moderátoři
Nečitelná fleška ale jen někde.
Co to je za dílo, že se ve dvou PC zidentifikuje a je normálně vidět jako disk a ve dvou se ozve připojovací nebo odpojovací zvuk a nikde není vidět? Zkoušeno ve více portech na mašině. Na potvoru to je zase půl na půl nejde v W7/32 a W7/64 a W7/32 a W7/64 chodí.
Jo a ty dvě W7/32 jsou naprosto identický Haswely, HW naprosto stejnej, OMS taky stejná.
Nějaký vysvětlení?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- serviceman
ok1hga píše:vadné USB konektory ?
. . . některé Flešky mají kontakty lepší, některé horší.
Psal jsem, že na dvou počítadlech s naprosto stejným HW ta fleška na jednom šla, na druhým ne a to ve více USB štekrech (celkem v šesti). A stav při prohazování byl vždy totožnej. Tohle nemůže dělat konektor.
serviceman píše:Pokud se ozve připojovací zvuk, otevři Disk management a přiřaď ji písmeno.
Ve správě disků vůbec vidět není ani jako nepřiřazenej, už jsem to psal.
Ale všiml jsem si rozdílu tyhle flešky proti dalším co mám a co jsou bezproblémový. Všecky flešky vypisujou FAT32 V pořádku (primární oddíl). Ta Adata má ve vokně šikmý šrafování, ostatní flešky ani HDD a SSD to nemají.
Co to znamená? Projel jsem Adata testem a žádná chyba.
Pokiaľ sa to bude hlásiť v nejakom servisnom režime (teraz neviem názov), odmeral by som 5V vo všetkých PC, či to nieje náchylné na zlyhanie identifikácie pri nižšom napätí.
- serviceman