Pájecí stanice QUICK 203H
Moderátor: Moderátoři
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pájecí stanice QUICK 203H
Děkuji.
Pak má tuším ještě tuhle pájku i kolega co se zabývá plošňáky a elektronikou (ale v jiné budově) Je ještě silnější verze 150W, tu má kolega ve vedlejší hale kde taktéž dělaj se silnějšími dráty.
Je fakt dobrá, a oproti Solomonkám stíhá dohřívat. Drží se lepší v ruce, kablík je hodně ohebný, silikonový.
Právě protože jsem potřeboval pájet i silné dráty, třeba uzel vinutí - třeba až 3x trojku drát omotané pocínovaným drátkem, no to dělat SL-20 to bylo za trest,:toilet:a klempířskou pájkou spálím izolaci okolo - pak mi přímo ředitel osobně
Dostal jsem jí asi někdy v roce - 2011?
Spokojenost.
Jinak za tu dobu (s půlroční pauzou) mi asi jednou nebo dvakrát? odešla ručka - psalo to na displeji nějaké H-E nebo co, a teď nedávno - asi před měsícem také ale z toho důvodu že se mi extrémně zapekl hrot a nešel vykroutit... no a tělísko se vytrhlo.
Jinak hroty jsou v té části co se strká do ručky jako duté - trubka a v ručce do ní trčí takový odpružený kolíček. Nevím co to je, asi termočlánek. Právě to chce při častém používání na max. teplotu občas vyndat a zkontrolovat, zda hrot má v ručce pořád vůli a jestli ve své trubkové části nepraská - on jako popraská, nabyde a nejde pak vyndat. Taky se to pozná že silně kolísá teplota na displeji - hrot už je zničený.
Hroty ze Solomonky tam nepasují!